تاکید کارگری بر برندسازی در ورزش پارالمپیک؛ در حوزه مالی گشایش شده است

رئیس کمیته ملی المپیک با تشریح برنامهها و اهداف این کمیته گفت: با تلاشهای صورت گرفته ما دستاوردهای قابل توجهی در حوزه پارالمپیک داشتیم.
رئیس کمیته ملی المپیک با تشریح برنامه ها و اهداف این کمیته گفت: با تلاش های صورت گرفته ما دستارودهای قابل توجهی در حوزه پارالمپیک داشتیم.
به گزارش خبرنگار مهر، غفور کارگری رئیس کمیته ملی پارالمپیک امروز (سه شنبه 11 شهریور) در نشست خبری پیرامون مسائل مرتبط با این کمیته توضیح داد.
وی در ابتدای نشست خود بر نقش رسانه در پیشبرد اهداف ورزش به ویژه در حوزه پارالمپیک تاکید کرد و گفت: در ورزش توانیابان، اسطوره های بزرگی داریم اما آنطور که شایسته است به آنها توجه نمی شود، رسانه در خوب دیده شدن این ورزشکاران موثر است، عملکرد ورزشکاران ما در پارالمپیک پاریس به واسطه عملکرد رسانه خیلی خوب دیده شد.
کارگری تاکید کرد: به لطف خدا و همت ورزشکاران، ما طی دو سال گذشته دستاوردهای قابل توجهی در حوزه پارالمپیک داشتیم، البته بی انصافی است به گذشته اشاره نداشته باشیم. از بعد انقلاب ورزشکاران جانباز و توانیاب همیشه خوش درخشیدند.
وی تصریح کرد: طی دو سال گذشته نایب قهرمان بازی های پاراآسیایی شدیم، هادی رضایی، زهرا نعمتی و ساره جوانمردی از سوی مجامع بین المللی صاحب عناوین پرافتخاری شدند که برای ما افتخار است.
ادامه دارد.....