تا 20 روز دیگر بانک ها باید سپرده های بلوکه شده وام را آزاد کنند

تسنیم نوشت: درجلسه عصر دیروز کمیسیون اقتصادی مجلس موضوع تخلفات بانکها در نگه داشتن بخشی از سپرده تسهیلات بررسی شد؛ مجلسیها به بانک مرکزی و وزارت اقتصاد برای رفع اشکالات 20 روز فرصت دادند.
مهدی طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس در تشریح جزئیات نشست عصر دیروز این کمیسیون، گفت: در این جلسه موضوع تخلفات بانکها در نگه داشتن بخشی از سپرده تسهیلات گیرندگان و اتخاذ تصمیم مطابق ماده 234 آییننامه داخلی مجلس مورد بررسی قرار گرفت.
وی با اشاره به حضور مسئولینی از بانک مرکزی در این جلسه تاکید کرد: در این جلسه پس از بیان برخی اشکالات از سوی اعضای کمیسیون اقتصادی، مقرر شد تا جهت رفع مشکلات فرصت بیست روزه ای به مسئولین ذی ربط در وزارت اقتصاد و امور دارایی و بانک مرکزی داده شود. همچنین مسئولین مکلف شدند تا گزارشی در این رابطه به کمیسیون اقتصادی ارائه دهند.
بیشتر بخوانید:
35217
کد خبر 1761268