تبریز
تبریز
عملیات اجرایی آزادراه ارومیه - تبریز پس از 14 سال وقفه آغاز شد و می تواند تحول بزرگی در حمل و نقل و توسعه منطقه ایفا کند.
تماس های مردمی حاکی از کاهش فشار و حتی قطعی آب در برخی از مناطق تهران است اما آبفای تهران این موضوع را رد کرده و ادعا می کند در هیچ یک از مناطق تهران قطعی آب وجود نداشته است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از بنیاد ملی علم ایران (INSF)، «کیهانشناسی امواج گرانشی» طرح پسادکتری سبحان کاظمپور ایشکا است که با راهنمایی امین رضایی اکبریه و حمایت بنیاد ملی علم ایران انجام داده است. کاظمپور ایشکا با مدرک دکتری تخصصی فیزیک - گرانش و کیهانشناسی از دانشگاه تبریز درباره این طرح توضیح داد: یکی از بزرگترین معماهای حل نشده در کیهانشناسی انبساط شتابدار...
ارومیه - عملیات اجرایی آزادراه ارومیه - تبریز پس از 14 سال وقفه آغاز شد و می تواند تحول بزرگی در حمل و نقل و توسعه منطقه ایفا کند.
قرار است سرمربی پرتغالی تیم فوتبال استقلال تهران نظر نهایی خود در رابطه با مدافع جوان آبی پوشان را اعلام کند.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور گفت: عملیات اجرایی بخشی از آزادراه تبریز - ارومیه آغاز شده و این مسیر نقش مهمی در توسعه شمالغرب کشور دارد.
امروزه با توجه به سرعت تسلط انواع فناوری و ابتکار بر بازارها، توسعه صنایع دستی میتواند فارغ از تحریم در دستور کار قرار گیرد؛ این امر، مشروط به نوآفرینی در طراحی، برندینگ و توزیع است.
عملیات اجرایی آزادراه ارومیه - تبریز با هدف توسعه کریدور آزادراهی شرق به غرب کشور آغاز شد.
تماس های مردمی حاکی از کاهش فشار و حتی قطعی آب در برخی از مناطق تهران است اما آبفای تهران این موضوع را رد کرده و ادعا می کند در هیچ یک از مناطق تهران قطعی آب وجود نداشته است.
باشگاه تراکتور تبریز در ادامه تقویت ترکیب تیم برای فصل پیشرو، دومین خرید خود را نهایی کرد.
تبریز - فرمانده یگان حفاظت میراثفرهنگی آذربایجان شرقی گفت: 37 قلم شیء مشکوک در تبریز کشف شده که 4 مورد آن اصالت تاریخی دارند.
طه بهروزی، کودک 7 سالهای که تازه برای کلاس اول دبستان ثبتنام شده بود، به دست رژیم کودککش صهیونیستی به شهادت رسید؛ همان روزی که در کلاس اول دبستان ثبت نام کرده بود، جلوی در خانهاش شهید شد.
صادرات فرش دستباف ایران در یک دهه اخیر با کاهش چشمگیری روبهرو شده است. افتی که ناشی از تحریمها، ضعف حمایتهای دولتی و مشکلات ساختاری در تولید و بازار داخلی است.
تهران در روزهای اخیر به شهری تبدیل شده که آفتابش داغ است و آسمانش کدر و تیره؛ شهری که نفسکشیدن در آن به مخاطرهای بالقوه شبیه است؛ هوا به وضوح بوی خاک می دهد.