تبریز
تبریز
معاون سیاسی و امنیتی استانداری قم از رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد متعلق به رژیم صهیونیستی توسط نیروهای پدافند هوایی مستقر در قم خبر داد.
صدای انفجار در شهرستانهای رباطکریم، بهارستان، ملارد و بخشهایی از شهریار شنیده شده است.
پیام رهبر معظم انقلاب تا دقایقی دیگر منتشر خواهد شد.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی اعلام کرد: امروز یازده نقطه نظامی و پادگانی استان مورد حمله قرار گرفت.
صدای انفجار در در شهریار و ملارد و اطراف چیتگر قوی تر شنیده شده است
مقام استانداری آذربایجان شرقی تایید کرد که امروز تاکنون 15 بار یازده نقطه نظامی و پادگانی آذربایجان شرقی مورد تهاجم واقع شده است.
دقایقی قبل اطراف رادار تبریز مورد حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفت.
مدیریت بحران استان آذربایجان شرقی جزئیاتی درباره تجاوز رژیم صهیونیستی منتشر کرد.
در پی حملات هوایی رژیم صهیونیستی به استان آذربایجان شرقی، 18 نفر از هموطنان به شهادت رسیده و 35 نفر مجروح شدند.
18 نفر بر اثر حملات رژیم صهیونسیتی در تبریز شهید شدند.
اداره کل مدیریت بحران استان آذربایجان شرقی در خصوص تجاوز رژیم صهیونیستی طبق اطلاعیه ای اعلام کرد 18 نفر بر اثر حملات رژیم صهیونسیتی در تبریز شهید شدند.
تبریز - اداره کل مدیریت بحران استان آذربایجان شرقی در خصوص تجاوز رژیم صهیونیستی طبق اطلاعیه ای اعلام کرد 18 نفر بر اثر حملات رژیم صهیونسیتی در تبریز شهید شدند.
راهآهن جمهوری اسلامی ایران از راهاندازی قطار فوقالعاده و افزایش واگن و ظرفیت صندلی قطارها در پی افزایش تقاضای سفر و لغو پروازهای مسافربری خبر داد.
در اطلاعیه راه آهن جمهوری اسلامی ایران آمده است: به دنبال افزایش تقاضای سفر و لغو پرواز هواپیماهای مسافربری، ظرفیت قطارها در بخشی از مسیرهای ریلی به ویژه در مسیرهای تهران - مشهد و بالعکس و تهران - تبریز و بالعکس افزایش مییابد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، شرکت راهآهن جمهوری اسلامی ایران روز جمعه در اطلاعیه ای اعلام کرد: به دنبال افزایش تقاضای سفر و لغو پرواز هواپیماهای مسافربری، ظرفیت قطارهای خود را در بخشی از مسیرهای ریلی به ویژه در مسیرهای تهران - مشهد و بالعکس و تهران - تبریز و بالعکس افزایش داد. این اطلاعیه میافزاید: برای امروز و فردا علاوه بر قطارهای موجود، دو رام قطار فوقالعاده یکی در مسیر...