شنبه 1 شهریور 1404

تبریک زنبوری؛ «کلوپ، محمدعلی فوتبال است»

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
تبریک زنبوری؛ «کلوپ، محمدعلی فوتبال است»

تهران - ایرنا - مدیر ورزشی باشگاه بورسیا دورتموند با تمجید از سرمربی سابق این تیم یعنی «یورگن کلوپ»، مرد آلمانی را «محمدعلی کلی» فوتبال نامید.

کلوپ که هفت سال را در دورتموند سپری کرد، روز گذشته قرمزهای آنفیلد را به نخستین عنوان قهرمانی بعد از 30 سال رساند.

«مایکل زورک» نیز در بیانیه‌ای که از سوی دورتموند منتشر شد، اعلام کرد: تبریک به یورگن! تو بزرگ‌ترین هستی! به همین دلیل است که سال‌ها تو را محمد علی فوتبال می‌خوانم.

کلوپ مربیگری را از سال 2001 با باشگاه ماینتس آغاز کرد اما هفت سال حضور وی در جمع زنبورها در فاصله سال‌های 2008 تا 2015، وی را به جمع سرمربیان برتر اروپا رساند.

مرد آلمانی زمانی که هدایت دورتموند را عهده‌دار شد، به تازگی از ورشکستگی گریخته بود و در آستانه آینده‌ای متوسط قرار داشت.

اما او دورتموند را به قهرمانی‌های متوالی از جمله دبل خانگی و همچنین فینال لیگ قهرمانان سال 2013 رساند.

«هنس یوآخیم واتسکه» مدیرعامل باشگاه دورتموند نیز گفت: دست کم از زمان فتح بوندسلیگا، کلوپ خودش را در جمع بزرگ‌ترین مربیان جهان قرار داده است.

*س_برچسب‌ها_س*