پنج‌شنبه 24 آبان 1403

تجهیز هوانیروز ارتش به موشک‌های هواپایه برد بلند

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
تجهیز هوانیروز ارتش به موشک‌های هواپایه برد بلند

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر خلبان یوسف قربانی فرمانده هوانیروز ارتش در حاشیه رزمایش اقتدار 1402 نیروی زمینی ارتش در منطقه عمومی نصرآباد اصفهان، با اشاره به آمادگی کامل ناوگان بالگردی ارتش برای انجام مأموریت خود در این رزمایش، اظهار کرد: در این رزمایش سامانه‌های اخلالگر، دید در شب و موشک‌های دوربرد و نقطه‌زن در راستای ارتقای توان رزمی بر روی بالگرد‌های هوانیروز نصب شده...

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر خلبان یوسف قربانی فرمانده هوانیروز ارتش در حاشیه رزمایش اقتدار 1402 نیروی زمینی ارتش در منطقه عمومی نصرآباد اصفهان، با اشاره به آمادگی کامل ناوگان بالگردی ارتش برای انجام مأموریت خود در این رزمایش، اظهار کرد: در این رزمایش سامانه‌های اخلالگر، دید در شب و موشک‌های دوربرد و نقطه‌زن در راستای ارتقای توان رزمی بر روی بالگرد‌های هوانیروز نصب شده است که در عملیات رزم شبانه پدافند در ساحل از آن‌ها استفاده خواهد شد.

وی با اشاره به اجرای عملیات ترابری و پشتیبانی هوانیروز در این رزمایش، گفت: 2 فروند بالگرد شنوک در طول رزمایش وظیفه انتقال مجروحان به بیمارستان صحرایی را در منطقه عملیات بر عهده دارند که در واقع همچون بیمارستان کوچک سیار عمل کرده و دارای تجهیزات پزشکی کاربردی، چون سامانه‌های پایش سلامت هستند.

فرمانده هوانیروز ارتش با اشاره به این که هوانیروز ارتش، قدرت بلامنازع بالگردی در سطح غرب آسیا است، افزود: استارت و آماده به پرواز کردن حجم گسترده‌ای از بالگرد‌ها که امروز انجام گرفت نیاز به پشتیبانی فنی و مهندسی قابل توجهی داشته و بدون تردید آماده‌سازی این حجم گسترده از انواع بالگرد‌ها تا به امروز بی‌سابقه بوده است.

امیر سرتیپ قربانی تصریح کرد: بالگرد‌های رزمی و ترابری ارتش امروز به همت متخصصان داخلی و مجهز به موشک‌های هواپایه برد بلند با قدرت تخریب فزاینده شده‌اند که برخی از این موشک‌ها در این رزمایش برای اولین بار شلیک می‌شود.

فرمانده هوانیروز گفت: همچنین برای تولید انبوه این موشک‌ها نیز برنامه‌ریزی مناسبی صورت گرفته است.

امیر سرتیپ قربانی در پایان با اشاره به ساخت انواع شبیه‌ساز‌های هوانیروز و تسهیل در امر آموزش خلبانان جوان، خاطرنشان کرد: استفاده از شبیه‌ساز‌های بومی، موجب کاهش زمان و هزینه‌های آموزش می‌شود.