جمعه 19 بهمن 1403

تحویل برق پالایشگاه گاز ایلام به شبکه غرب کشور 51 درصد افزایش یافت

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
تحویل برق پالایشگاه گاز ایلام به شبکه غرب کشور 51 درصد افزایش یافت

ایلام - ایرنا - مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام گفت: تحویل برق نیروگاه این پالایشگاه به شبکه غرب کشور در سال گذشته نسبت به سال ماقبل رشدی 51 درصدی داشته است.

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گاز ایلام، روح اله نوریان روز یکشنبه اظهار داشت: بیش از 41 هزار و 500 مگاوات ساعت به شرکت مدیریت شبکه برق ایران در تابستان و زمستان سال گذشته تحویل شده است.

وی با اشاره به افزایش 51 درصدی تزریق به شبکه برق کشور نسبت به سال ماقبل، افزود: این اقدام نقش مهمی در جلوگیری از خاموشی های ناشی از کمبود انرژی در استان داشته است.

مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام افزود: فروش این مقدار انرژی برای کمک به تامین برق کشور بوده است.

نوریان با اشاره به اینکه تمام واحدهای داخلی پالایشگاه از برق تولیدی توربین های پالایشگاه استفاده می کنند، یادآور شد: توربین های مولد برق، اصلی ترین مبادی تولید انرژی در واحدهای صنعتی بخصوص در پالایشگاه هستند.

وی ادامه داد: منطقه غرب کشور از نقاط حساس شرکت ملی گاز ایران است و استمرار تولید پالایشگاه گاز ایلام به عنوان تنها پالایشگاه تولید کننده گاز در غرب کشور دارای اهمیت زیادی است.

شرکت پالایش گاز ایلام به منظور تامین گاز مصرفی استان و استان‌های غربی کشور و همچنین تامین خوراک پتروشیمی ایلام و تقویت فشار گاز غرب کشور در 25 کیلومتری شمال غرب شهرستان ایلام و 12 کیلومتری غرب بخش چوار به دست متخصصان جوان ایرانی راه‌اندازی شده است.

ظرفیت اسمی پالایشگاه گاز ایلام 6.8 میلیون متر مکعب در روز است که خوراک آن از مخزن گازی تنگ بیجار واقع در استان ایلام به فاصله 40 کیلومتری پالایشگاه تامین می شود.

*س_برچسب‌ها_س*