دوشنبه 3 آذر 1404

تحویل بیش از هزار و 700 واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
تحویل بیش از هزار و 700 واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی

رئیس سازمان بهزیستی کشور از تحویل بیش از هزار و 700 واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی در دهه فجر خبرداد.

علی محمد قادری رئیس سازمان بهزیستی کشور در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به تلاش‌های انجام شده در زمینه تهیه مسکن برای مددجویان بهزیستی گفت: پیش بینی شده 160 هزار واحد مسکن در سه سال آینده باید به جامعه هدف سازمان بهزیستی تحویل داده شود.

وی افزود: در یک سال گذشته حدود 20 هزار واحد مسکونی تحویل افراد شد و بیش از هزار و 700 واحد مسکونی در چند روز آینده به مخاطبین و ذی‌نفعان سازمان بهزیستی تحویل خواهد شد.

قادری در پاسخ به سئوالی مبنی در اینکه چه تعداد مرکز توانبخشی در کشور فعال است، گفت: بیش از سه هزار مرکز توانبخشی به صورت روزانه و شبانه روزی در کشور فعال هستند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور اظهار کرد: در حوزه مراکز روزانه افراد دارای معلولیت مراجعه و خدمات آموزشی و کارآفرینی دریافت می‌کنند و نگهداری افرادی که با توجه به شرایط خاص، خانواده توانایی نگه داری ندارند. سازمان بهزیستی در مراکزی به صورت شبانه روزی به عنوان حوزه سالمندی، ذهنی و توانبخشی این افراد را نگه داری می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون