شنبه 10 آبان 1404

تحویل ویلای 8 هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
تحویل ویلای 8 هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت

ویلای 8 هزار متری متهم ردیف اول چای دبش به مبلغ بیش از 5 هزار میلیارد تومان به منظور رد مال به بانک ملت تحویل داده شد.

ویلای 8 هزار متری متهم ردیف اول چای دبش به مبلغ بیش از 5 هزار میلیارد تومان به منظور رد مال به بانک ملت تحویل داده شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، در ماه‌های گذشته یک ویلا 8 هزار متری مجلل متعلق به اکبر رحیمی درآباد متهم ردیف اول پرونده چای دبش شناسایی و با دستور قضائی توقیف شد.

این ویلا به متراژ 8 هزار متر مربع بوده و سند مالکیت آن با مبلغ بالغ بر 5 هزار میلیارد تومان به نام بانک ملت صادر شده است.

اکبر رحیمی درآباد این ویلا را به نام یکی از کارمندان خود کرده بود.

با دستور قضائی کارمند مورد نظر احضار و مدعی می‌شود که این ویلا در ازای بدهی به وی منتقل شده است.

در نتیجه تحقیقات مشخص می‌شود این ادعا نادرست بوده و اکبر رحیمی برای فرار از قانون چنین اقدامی کرده و ویلا به دستور قضائی ضبط می‌شود.

با حکم قاضی ویلا به نفع دولت ضبط و به عنوان رد مال به بانک ملت تحویل داده شد تا از بدهی‌های این بانک از شرکت دبش کسر شود.

اکبر رحیمی درآباد متهم ردیف اول پرونده چای دبش در دادگاه به اتهام قاچاق سازمان یافته از نوع کالای مجاز مشروط به تحمل 75 ماه حبس تعزیری و پرداخت جزای نقدی به میزان 59,793,437,171,481 ریال در حق صندوق دولت، ب: به اتهام قاچاق سازمان یافته از نوع کالای ممنوعه به تحمل 75 ماه حبس تعزیری و پرداخت جزای نقدی به میزان 20,501,869,411,250 ریال در حق صندوق دولت

ج: از باب مشارکت در اخلال کلان در نظام اقتصادی کشور به دلیل عدم ایفای تعهدات ارزی یا همان قاچاق ارز به میزان 2/269/160/534 یورو، به تحمل 25 سال حبس تعزیری و 74 ضربه شلاق د: به اتهام اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق فروش ارز بدون رعایت ضوابط و مقررات ارزی به تحمل 25 سال حبس تعزیری و ضبط مبلغ 147,336,660,838,930 ریال به نفع دولت و به اتهام پرداخت رشوه به تحمل 45 ماه حبس تعزیری، ضبط مال الرشاء محکوم شد.

متهم مجموعاً به 66 سال حبس تعزیری محکوم شده است که به موجب مقررات محکومیت اشد، (25 سال) قابلیت اجرا دارد.

همچنین محکوم‌علیه اکبر رحیمی درآباد بابت عدم رفع تعهدات ارزی، به استرداد عین ارز به میزان دو میلیارد و دویست و شصت و نه میلیون و چهارصد و چهار رسید صد و شصت و سه هزار و پانصد و سی و چهار یورو (2/269/160/534 یورو) محکوم شده است.

محکوم‌علیه اکبر رحیمی درآباد الف: بابت اتهام عدم رفع تعهدات ارزی به جزای نقدی به مبلغ 1/584/669/381/381/358 ریال ب: بابت اتهام قاچاق سازمان یافته به هشتاد هزار میلیارد ریال جزای نقدی ج: بابت فروش غیرمجاز ارز به بیش از 147 هزار میلیارد ریال

د: بابت تحصیل مال از طریق نامشروع به 663,720,640,225,548 ریال جزای نقدی محکوم شده است.

محکوم علیه اکبر رحیمی مجموعاً به بیش از 244 هزار میلیارد تومان جزای نقدی محکوم شده است که به موجب مقررات قانون مجازات اسلامی فقط محکومیت اشد قابلیت اجرا دارد.