دوشنبه 1 اردیبهشت 1404

ترانه علیدوستی

ترانه علیدوستی

وب‌گاه عصر ایران

مادر ترانه علیدوستی بازیگر مشهور سینمای ایران کمتر در انظار عمومی دیده شده است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

مادر ترانه علیدوستی، نادره حکیم‌الهی (زاده 2 اسفند 1340) مجسمه‌ساز و نقاش است، او در اسفند ماه 1340 در شیراز به دنیا آمد.

وب‌گاه خبر آنلاین

و چه ترحم برانگیزند افراد کم‌هوش و ساده لوحی که فکر می کردند سریال امنیتی ساخته اند و در واقع گول دو برادر عضو سازمان مجاهدین خلق (منافقین) را خورده بودند که سناریو اصلی را نوشته و به آنها رسانده بودند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

فیلم «آیات زمینی» ساخته علی عسگری و علیرضا خاتمی در بخش «نوعی نگاه» جشنواره کن نخستین نمایش جهانی خود را تجربه می‌کند.

وب‌گاه عصر ایران

اگر این نوشته درباره فیلم نیست پس چیست؟ به قصد طرح این پرسش است که چرا حق تماشای فیلم در سالن سینما را از ما سلب می‌کنید؟ نه تنها فیلم روز خارجی که فیلم روز ایرانی را هم باید پای کامپیوتر و قاچاقی ببینیم؟ انحطاط اخلاقی فقط آن نیست که در فیلم می‌بینیم. این است که استفاده از پیام‌رسان های محبوب دنیا بی فیلتر‌شکن میسور نباشد و فیلمی را که می‌توانستیم در سالن سینما بینیم و پول آن را هم...

وب‌گاه دنیای اقتصاد

فرزانه فصیحی بانوی پرافتخار ورزش دو و میدانی ایران که اخیرا به وضعیت آشفته این رشته در کشور انتقادهایی را وارده کرده است در فضای مجازی پیامی تندی علیه یک شخص منتشر کرد.

وب‌گاه عرشه آنلاین

پناهیان که برنامه «ماه من» سخن می‌گفت و در حال توصیف محبت والدین و فرزندان بود، گفت: شنیده‌ام فیلمی ساخته شده که در صحنه اوج آن دختر به صورت پدرش سیلی می‌زند. امیدوارم شایعه باشد ولی اصلا چنین چیزی وجود ندارد...

وب‌گاه عرشه آنلاین

سعید روستایی، کارگردان فیلم «متری شش و نیم» با انتشار این ویدئو در اینستاگرام خود نوشت: سکانسی که از پایان‌بندی متری شیش و نیم حذف کردند.

وب‌گاه فرارو

برادران لیلا قطعا فیلم سرگرم کننده‌ای است که مخاطبین را در مدت زمان طولانی پخش آن خسته نمی‌کند. روستایی در این فیلم هم مانند سایر ساخته‌هایش به خوبی توانسته است کشش ایجاد کند.

وب‌گاه عرشه آنلاین

«برادران لیلا» یک فیلم نیست و سازنده آن هم هرگونه هنرمندی اعم از سخنران و بیانیه نویس محسوب شده و اثرش انشاء یا نمایش رادیویی تلقی گردد، اما قطعا او یک فیلمساز به شمار نمی‌آید.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

کیهان نوشت: ماجرای «برادران لیلا» تقریبا پس از 30-40دقیقه بیهوده گویی‌های اولیه به بهانه مقدمه‌چینی، تازه آغاز می‌شود. در حالی که این 30-40 دقیقه را می‌توان در نهایت در 3 الی 5 دقیقه گنجاند و بقیه را حذف نمود و هیچ خدشه‌ای هم به اثر وارد نشود.

وب‌گاه عصر ایران

روستایی در برادران لیلا همه چیز را - از فیلمنامه تا اجرا - زمخت و پررنگ و غلیظ پرداخته است. مثل عکسی با سچوریشن خیلی بالا، مثل خاکی که دانه‌های درشت تشکیل‌دهنده‌اش، یکی‌یکی و به تفکیک کنار هم پیدا باشند. شخصیت‌های اصلی فیلم (به‌جز پدر) همگی تیپ‌هایی تخت و یک‌بعدی و ساده‌اند.

وب‌گاه عصر ایران

شخصیت‌های اصلی فیلم (به‌جز پدر) همگی تیپ‌هایی تخت و یک‌بعدی و ساده‌اند. همه چیز سیاه و سفید است، دقیق و قطعی و معلوم. انگار روی هر کدام از آدم‌ها برچسبی زده و صفت مشبهه‌شان را روی آن نوشته و بعد تمام کنش‌ها و حرف‌هایشان را در خدمت همان تک‌صفت پیش برده.

وب‌گاه مشرق نیوز

عبارت "توقیف فیلمم را به سانسور ترجیح می‌دهم" موجب واکنش تدریجی سازمان سینمایی شد و او شانس اکران فیلمش در ایران و معرفی شدن به آکادمی اسکار را از دست داد.

وب‌گاه عصر ایران

با تمام این اتفاق‌ها، همین الان هم دیر نشده و درخواست می‌کنم که مسئولان سازمان سینمایی اجازه پخش فیلم «برادران لیلا» را چه در اکران و چه در پلتفرم بدهن

وب‌گاه خبر آنلاین

ایسنا نوشت: تهیه‌کننده فیلم «برادران لیلا» می‌گوید هیچ مسئول و خانواده مسئولی که نسخه قاچاق را دیدند و بعضا موضع هم گرفتند، اجازه نگرفتند و حق‌الناس به گردن آن‌هاست. او افزوده است: «به خصوص دو مجری تلویزیون که در جوار حرمین مقدس فعل حرام انجام دادند، به قاچاقچیان فیلم کمک کرده و عدم رعایت قانون و شرع را کردند و بدترین اتهامات را به کارگردان فیلم نسبت دادند.»