چهارشنبه 16 اردیبهشت 1405

ترخیص خودرو‌های وارداتی از گمرک با چک و سفته امکان‌پذیر شد

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
ترخیص خودرو‌های وارداتی از گمرک با چک و سفته امکان‌پذیر شد

ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، مصوبه امکان ترخیص خودرو از گمرکات با سفته و چک به عنوان تضامین ترخیص کالا در شرایط کنونی کشور را ابلاغ کرد.

خبرگزاری میزان -

ستاد تسهیل و رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور مصوبات جلسه 24 اسفند سال گذشته را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.

بر اساس این مصوبه، نظر به شرایط ویژه اقتصادی کشور، گمرک جمهوری اسلامی ایران تا زمان استقرار آرامش و ثبات نسبی در کشور در خصوص ترخیص ماشین‌آلات صنعتی، معدنی و مواد اولیه تولید و همچنین ترخیص خودرو‌های وارداتی در گمرکات اجرایی با اخذ تضامین و وثایق قانونی چک و سفته اقدام کند، به طوری که موارد مذکور بدون فوت وقت ترخیص شوند.

سازمان امور مالیاتی کشور نیز موظف به صدور گواهی موقت با اعتبار سه ماهه مربوط به تبصره یک ماده 168 قانون مالیات‌های مستقیم برای واحد‌های تولیدی و خدماتی فاقد بدهی مالیاتی مربوط به سال مالی منتهی به اسفند 1403 است.

بیمه مرکزی نیز موظف به صدور الحاقیه بیمه برای خسارات ناشی از جنگ و عملیات تروریستی است به گونه‌ای که بخشی از خسارات از محل بیمه مذکور جبران شود.

سازمان امور مالیاتی مکلف به تقسیط مالیات تکلیفی اعم از ارزش افزوده و مالیات بر عملکرد با طی یک دوره تنفس 3 ماهه شده است.