دوشنبه 2 شهریور 1405

ترکیه

ترکیه

وب‌گاه گسترش

بنادر ایران به‌عنوان دروازه‌های ارتباطی با اقتصاد جهانی، نقشی کلیدی در ترانزیت کالا و ارتباط با بازار‌های بین‌المللی دارند. بندر شهید رجایی، به‌عنوان بزرگ‌ترین بندر تجاری کشور، سهم عمده‌ای در صادرات و واردات کالا بر عهده دارد. در کنار آن، بندر چابهار با موقعیت استراتژیک خود، می‌تواند نقطه اتصال ایران به بازار‌های هند، چین، روسیه و آسیای مرکزی باشد.

وب‌گاه فرارو

عملکرد خوب فرهاد مجیدی روی نیمکت البطائح باعث شده تا بسیاری از کارشناسان اماراتی به تمجید از سرمربی سابق استقلال بپردازند.

وب‌گاه فرارو

پزشک جراح حسن یزدانی از وضعیت سلامتی کتف کاپیتان کشتی ایران رضایت دارد.

وب‌گاه ورزش سه

علی کریمی موفق شد بعد از یک سال با پیراهن کایسری گلزنی کند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز:

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: شهردار بازداشت‌شده استانبول که به اتهام فساد مالی بازداشت شده، دستگیری خود را سیاسی دانست و گفت سکوت غرب نسبت به بازداشت وی «کرکننده» است.

وب‌گاه فرارو

نگاهی به فهرست سپاهان نشان می‌دهد که قرارداد 9 بازیکن این تیم رو به پایان است و مدیران باشگاه برای حفظ شاکله تیم‌شان تابستان سختی در پیش دارند.

وب‌گاه فرارو

با گزارش پزشکی قانونی جزئیات جدیدی از مرگ مارادونا منتشر شده که در آن عدم مراقبت‌های پزشکی لازم از سوی کادر پزشکی مورد تاکید قرار گرفته است.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

شهردار استانبول که به اتهام فساد مالی بازداشت شده، دستگیری خود را سیاسی دانست و گفت سکوت کشورهای غربی نسبت به بازداشت وی «کرکننده» است.

وب‌گاه عرشه آنلاین

شهردار استانبول که به اتهام فساد مالی بازداشت شده، دستگیری خود را سیاسی دانست و گفت سکوت کشورهای غربی نسبت به بازداشت وی «کرکننده» است. شهردار استانبول که به اتهام فساد مالی بازداشت شده، دستگیری خود را سیاسی دانست و گفت سکوت کشورهای غربی نسبت به بازداشت وی «کرکننده» است.

وب‌گاه فرارو

سرمربی رئال مادرید به اتهام تقلب مالیاتی محاکمه می‌شود.

وب‌گاه فرارو

دنی آلوز از اتهام تجاوز تبرئه شد و حکم چهار سال و نیم زندان او لغو شده است.

وب‌گاه فرارو

سرمربی خیبر خرم‌آباد گفت که وضعیت استقلال پس از آمدن بوژوویچ بهتر شده است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: روسای جمهور ترکیه و روسیه درباره اوکراین و سوریه گفت و گو کردند.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

ولادیمیر پوتین و رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه گفت‌وگوی مفصلی درباره مسائل مختلف داشتند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: شهردار زندانی استانبول از بازداشت وکیل خود خبر داد و دلایل این بازداشت را «ساختگی» توصیف کرد.