سه‌شنبه 3 شهریور 1405

اجتماعی خبرگزاری تسنیم

اجتماعی خبرگزاری تسنیم

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از آغاز طرح کنترل بیماری هپاتیت B از مهرماه سال 1403 خبر داد.

نخستین اوراق صکوک صندوق نوآوری و شکوفایی با هدف کمک به رشد تولید محصول یک دانش‌بنیان با ضمانت صندوق، با موفقیت در بازار بورس عرضه و به طور کامل فروخته شد.

سرپرست ستاد معاینه فنی خودروهای تهران ساعات کاری مراکز معاینه فنی خودرو در ماه مبارک رمضان را اعلام کرد.

خسروپناه: اینکه بگوییم الگوی سوم زن در خانواده اثرگذار باشند اما قوانین کار و ارتقای زنان و مردان مثل هم باشد، نمی‌توان انتظار داشت که اهداف مورد نظر محقق شود، بنابراین باید حکمرانی الگوی سوم زن مسلمان داشته باشیم و قوانین کشور خانواده‌دوست باشند.

مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) درباره برنامه‌های ویژه این سازمان در روزهای پنجشنبه و جمعه آخر سال، ماه مبارک رمضان و ایام نوروز توضیحاتی ارائه کرد.

معاون اسنپ گفت: با فرا رسیدن هفته پایانی سال میزان ترافیک و سفرهای درون‌شهری به اوج خودش رسیده و وضعیت حمل‌ونقل به دلیل افزایش درخواست‌ها و کاهش تعداد کاربران راننده، به شدت خاص شده است.

برای نخستین بار در ایران، محلول نگهداری بافت پیوندی از سازمان غذا و دارو مجوز تولید کسب کرد.

رئیس قوه قضاییه درباره لو رفتن سؤالات آزمون مرکز وکلا گفت: لو رفتن سؤالات آزمون مرکز وکلا پیگیری شود. مسئولیت این آزمون با سنجش بوده است اما در عین حال حفاظت اطلاعات و دادستانی تهران به طور جدی پیگیری کنند و مقصر شناسایی و تعقیب شود.

یک پسر جوان که بخاطر چهارشنبه‌سوری مواد محترقه خریداری کرده بود، براثر انفجار ترقه به کام مرگ فرو رفت.

فرمانده کل انتظامی گفت: افرادی که با خودرو برای دیگران در مراسم چهارشنبه‌سوری مزاحمت ایجاد کنند، تا پایان تعطیلات بازداشت و مهمان پلیس هستند و البته خودروهای آنها هم توقیف می‌شود.

رئیس سازمان نظام پزشکی با اشاره به کاهش استقبال پزشکان از ورود به 3 رشته تخصصی پزشکی گفت: با مشکل کمبود ورود پزشکان به رشته تخصصی بیهوشی مواجه هستیم.

رئیس سازمان نظام پزشکی با اشاره به بررسی افزایش 46درصدی تعرفه‌های پزشکی در سازمان برنامه و بودجه از فعالیت مراکز درمانی در ارائه خدمات اورژانسی به بیماران در تعطیلات نوروزی خبر داد.

مدیرکل دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو درباره مصرف ایمن داروها در ماه مبارک رمضان توصیه‌هایی بیان کرد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران درباره اجرای پروژه‌های عمرانی از جمله فاز اول آزادراه شهید شوشتری، شهید بروجردی و تونل شهید متوسلیان توضیحاتی را مطرح کرد.

رئیس سازمان اورژانس کشور با اعلام مصدوم شدن 338 نفر در حوادث چهارشنبه‌سوری امسال گفت: 159 نفر دچار سوختگی و 28 نفر از مصدومان قطع عضو شده‌اند.

رئیس سازمان غذا و دارو با اذعان به این‌که آردهای کشور 12 تا 18 درصد سبوس‌گیری می‌شوند، از اجرای برنامه غنی‌سازی نان با ویتامین دی در آینده نزدیک خبر داد.