چهارشنبه 4 شهریور 1405

اجتماعی خبرگزاری تسنیم

اجتماعی خبرگزاری تسنیم

سخنگوی شورای شهر تهران در ارتباط با حادثه تلخ برای یکی از نیروهای پاکبان شهرداری منطقه 2 اعلام کرد: شورای شهر به صورت ویژه پیگیر این حادثه است.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در اسفند ماه، سه ماه حق‌التدریس معلمان پرداخت خواهد شد، گفت: احکام جدید رتبه‌بندی 2 هزار معلم جامانده در اسفند ماه صادر می‌شود.

کاوشگر ژاپنی "SLIM" که حدود 40 روز پیش پس از فرود بر روی ماه، دچار مشکلات برقی شده بود، از شب سرد ماه جان سالم به در برده و مأموریت خود را ادامه می‌دهد.

رئیس پلیس فتا تهران گفت: مجرمین با طراحی یک متن اطلاع رسانی نحوه دریافت کالابرگ حاوی لینک آلوده به بدافزار و انتشار آن به نقل از یکی از خبرگزاری های مطرح کشور در کانال ها و گروه های مختلف در شبکه های اجتماعی اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می کنند.

نخستین سالگرد شهادت "اسماعیل احمدی" مدیرکل حوزه وزارتی وزارت ورزش و جوان و بنیان‌گذار گروه جهادی "منتظران خورشید" برگزار شد.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد از آغاز جشن نیکوکاری به صورت همزمان در سراسر کشور خبر داد.

پاویون شرکت‌های دانش بنیان در بیست‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی فناوری و تجهیزات نفت و پتروشیمی چین با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی فروردین 1403 در پکن برپا می‌شود.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی از راه‌اندازی آزمایشگاه ساخت سریع اینترنت اشیا خبر داد.

رئیس شورای شهر تهران در ارتباط با ساماندهی معتادان متجاهر در پایتخت گفت: کارهای خوبی در این حوزه انجام شده و تا اندازه‌ای جلو رفته‌ایم اما به طور کامل ساماندهی صورت نگرفته است و در این بخش نیاز به همکاری و مشارکت سایر دستگاه‌ها است.

پیگیری‌ها از مرجع قضایی نشان می‌دهد، ادعای آزادی حسین هدایتی صحت ندارد.

در زندگی روزمره پر سرعت ما، نیاز به شبکه‌ها برای انتقال داده، ارتباطات، قدرت سیگنال، سرعت اتصال و امنیت قابل توجه است. فیبر نوری به عنوان یک راه حل ایده‌آل برای کاربردهای اینترنت اشیا ظاهر می‌شود.

از جمله دستاوردهای بزرگ اجرای قانون جهش تولید دانش‌بنیان در قالب برنامه تولید بار اول، کاهش هزینه حاصل از بومی‌سازی اقلام راهبردی بین 30 تا 60 درصد بوده است.

هوای امروز شهر تهران در شرایط "قابل قبول" قرار دارد.

بارش برف منجر به تعطیلی مدارس در برخی مناطق استان تهران در روز سه شنبه 8 اسفند 1402 شد.

رئیس صندوق ذخیره فرهنگیان از تشکیل قرارگاه ویژه تامین مسکن در صندوق ذخیره فرهنگیان خبر داد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: 185 هزار معلم در فرآیند انتخابات و رأی‌گیری مشارکت می‌کنند.