شنبه 25 مرداد 1404

اقتصادی خبرگزاری تسنیم

اقتصادی خبرگزاری تسنیم

طبق ابلاغیه بانک مرکزی، واردات کامیون‌های کشنده‌ای که پیش از 28 اردیبهشت 1402 تأمین ارز شده و حداکثر تا 8 ماه بعد وارد کشور شده‌اند، مشمول پرداخت مابه‌التفاوت ارزی نیستند.

در آستانه معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد در دولت جدید، کارشناسان و مسئولان باسابقه با تأکید بر پیچیدگی ساختار اقتصادی کشور، ضرورت بازتعریف نقش وزیر اقتصاد، اصلاح نظام بانکی، و احیای سیاست اعتباری هدفمند را گوشزد کردند.

عضو هیات رئیسه اتاق ایران از رونمایی بازار دوم مرکز مبادله ارز و طلا طی هفته جاری خبر داد و گفت: به دنبال توافقاتی که با بانک مرکزی صورت گرفت، قرار است بازار دوم بدون دخالت، فرآیند صادرات و واردات را تسهیل کند.

دبیر انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج ایران گفت: قفل شدن نه تا دوازده ماهه تخصیص ارز برای واردات برنج، ادامه تأمین کسری برنج مورد نیاز کشور از محل واردات را مختل کرده است.

بانکها سهم قابل توجهی در تامین مالی اقتصاد بر عهده دارند.

نحوه برقراری فوق العاده خاص قانون برنامه هفتم پیشرفت در دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد.

سازمان‌های نظارتی در آمریکا اعلام کردند که تخم‌مرغ‌های آلوده در ایالت‌های مختلف باعث بیماری افراد زیادی شده و برای جمع‌آوری حداقل 1.7 میلیون تخم‌مرغ فراخوان صادر شده است.

مصوبه شورای عالی فضای مجازی درخصوص ایجاد کمیته تسهیل فعالیت کسب و کارهای اقتصاد رقومی (دیجیتال) ابلاغ شد.

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات)، در مواجهه با انتقال مرجعیت کنوانسیون تنوع زیستی به سازمان حفاظت محیط زیست، رویکردی غیرحرفه‌ای اتخاذ کرد و مواضعی نشان داد که مصداق تقابل با تصمیمات کارشناسی است.

مدیرکل راهداری استان تهران گفت: با توجه به هشدارهای سازمان هواشناسی، راهداران و اکیپ‌های راهداری با تجهیزات و ماشین آلات در آماده باش کامل قرار دارند.

نرخ سود بین‌بانکی که یکی از مهم‌ترین ابزارهای سیاست‌گذاری پولی برای کنترل نقدینگی و مهار تورم به شمار می‌رود، در هفته منتهی به 14 خرداد 1404 با افزایش جزئی به 23.98 درصد رسید.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: در مدت زمان پنج سال 19 میلیون هکتار از اراضی مستعد تحت پوشش طرح‌های آبخیزداری قرار می گیرند.

امروز در بازار آزاد قیمت طلای 18عیار هر گرم 6 میلیون و 493 هزار تومان و قیمت سکه تمام‌بهار آزادی طرح جدید 72 میلیون و 900 هزار تومان است.

بازار خودرو در رکود است و دو خودروساز درخواست افزایش قیمت داده‌اند؛ اما این تصمیم در شرایط فعلی با ابهامات و چالش‌های زیادی روبه‌روست.

نماینده کارگران در شورای عالی کار گفت: موفقیت بخش تولید، در گروی استفاده بهینه از توان جامعه کارگری است و این کارگران هستند که چرخ‌های تولید کشور را به‌حرکت درمی‌آورند.

برنامه پیشنهادی وزیر اقتصاد در حوزه ثبات ارزی، نحوه تأمین مالی خارجی، و توسعه صنعتی، با تمرکز بر راهکارهای خنثی‌سازی تحریم‌ها و تقویت پیوندهای اقتصادی بین‌المللی مورد بررسی قرار گرفت.