جمعه 22 خرداد 1405

اقتصادی خبرگزاری تسنیم

اقتصادی خبرگزاری تسنیم

پس از تعطیلی موقت بازار سرمایه در دوره جنگ 12 روزه و از سرگیری معاملات بازار سهام، بازار سرمایه با چالش‌های متعددی مواجه بود که مجموعه اقدامات و تصمیم‌های صورت‌گرفته به بازگشت تعادل به بازار کمک کرد.

شرکت فولاد مبارکه اصفهان در واکنش به یک خبر با انتشار نموداری اعلام کرد: قیمت ورق فولادی در 17 ماه اخیر فقط 23درصد رشد داشته است.

برخی کارشناسان با هشدار نسبت‌به نگهداری دارایی‌های دیجیتال به‌عنوان بخشی از سبد سرمایه‌گذاری هشدار می دهند رمز ارزها ویژگی‌هایی ندارند که بتوانند در سبد سرمایه‌گذاری با هدف رشد یا درآمد گنجانده شوند.

تغییرات اقلیم یکی از بزرگ‌ترین مسائل محیط زیستی جهانی است. اثرات تغییرات اقلیمی حتی در کشور ما نیز در مناطق مختلف جغرافیایی یکسان نیست.

طبق آمارهای گمرک، سال گذشته حدود 1 میلیارد دلار صادرات برای ردیف تعرفه سایر روغنهای سبک ثبت شده است.

هرچند آمارهای مرتبط با عدم بازگشت ارز صادراتی از سال 1397 با استناد به گزارش یک نهاد نظارتی تهیه شده، اما یک ابهام در مورد اختلاف ارقام صادراتی سالیانه با آمارهای گمرک در این گزارش وجود دارد.

در پی انتشار فیش حقوقی یکی از مدیران بانک دی در فضای مجازی، روابط‌عمومی بانک دی ضمن تأکید بر نادرست بودن برداشت‌های صورت‌گرفته از این فیش حقوقی، با انتشار بیانیه‌ای درباره حقوق ماهانه دریافتی و مبلغ واقعی تسهیلات اعطایی، توضیحاتی ارائه کرد.

مرکز مدیریت راه های کشور اعلام کرد: ترافیک در محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) محدوده سیاه بیشه سنگین است.

سال گذشته با واردات و ترخیص حدود 8 میلیارد دلار طلا از گمرکات رفع تعهد ارزی صادرکنندگان صورت گرفته است.

رئیس سازمان توسعه و بهره‌برداری فن‌آوری‌های نوین آب‌های جوی با اشاره به تجهیز هواپیماها و پهپادهایی برای اجرای طرح بارورسازی ابرها گفت: به ازای یک هزار مترمربع 22 دلار هزینه باروری ابرهاست که این رقم در مقایسه با شیرین سازی آب هزینه کمتری است.

در سال‌های گذشته، واکنش به تحریم‌ها عمدتاً پس از وقوع بحران انجام می‌شد، اما این بار مجموعه دولت و وزارت اقتصاد با تشکیل کارگروه مقاوم‌سازی اقتصاد ملی در تلاش است پیش‌دستانه و سیستماتیک عمل کند.

تعیین نرخ ارز کالای اساسی در لایحه بودجه 1405 بر خلاف سال قبل که مسیر مشخصی در نزد سیاست گذاران داشت؛ امسال با یک مولفه جدید یعنی پرداخت ماهانه کالابرگ الکترونیک مواجه است.

بررسی جزئیات صادرات غیر نفتی کشور از سال 97 تا کنون حاکی است، طی این مدت از مجموع بیش از 270 میلیارد دلار صادرات غیرنفتی کشور، بیش از 95.6 میلیارد دلار آن بازنگشته است.

کارشناس هواشناسی گفت: نفوذ هوای سرد از شنبه تا بامداد روز دوشنبه در استان‌های مرکزی، همدان، لرستان و چهارمحال و بختیاری را داریم و تسریع در برداشت محصولات کشاورزی حساس به دمای کمتر از 5 درجه را توصیه می‌کنیم.

قیمت هر اونس طلا امروز با 0.15 درصد کاهش به 3970 دلار و 93 سنت رسید.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 6 سنت معادل 0.09 درصد کاهش به 65 دلار و 16 سنت رسید.