سه‌شنبه 23 بهمن 1403

اقتصادی خبرگزاری تسنیم

اقتصادی خبرگزاری تسنیم

رئیس اتحادیه شرکت‌های تعاونی مسافربری از برگزاری جلسه با مدیران سازمان راهداری برای تعییت قیمت بلیت اتوبوس در ایام نوروز 1403 خبر داد.

معاون وزیر راه با بیان این‌که با افزایش تولید تورم به‌عنوان ام‌الفساد مسکن کاهش می‌یابد، گفت: برای 90 درصد موانع نوسازی مسکن راه‌حل قانونی وجود دارد.

امشب آخرین مهلت انتخاب خودروهای وارداتی است و متقاضیان باید خودروی مدنظر خود را انتخاب کنند.

مصوبه هیات دولت در مورد اصلاح برخی ردیف های جدول عوارض صادراتی بند ز تبصره 6 ماده واحده قانون بودجه سال 1402 کل کشور ابلاغ شد.

اقدامات متعددی در راستای تسهیل سرمایه‌گذاری، تنوع بخشی به ابزارهای سرمایه‌گذاری، تامین مالی از مسیر بازار سرمایه، شفافیت معاملات و توسعه خدمات الکترونیک برای جامعه 60 میلیونی سهامداری کشور از مهر ماه سال 1400 توسط سازمان بورس عملیاتی شده است.

امروز در بازار آزاد قیمت طلای 18عیار هر گرم 3 میلیون تومان و قیمت سکه تمام‌بهار آزادی طرح جدید 35میلیون تومان است.

اولویت تخصیص سکه در حراج فردا بر مبنای قیمت و زمان سفارش گذاری از ساعت 12:00 تا 15:00 روز حراج است و زمان واریز وجه در کیف پول، تاثیری در تعیین اولویت ندارد.

نرخ سود بازار بین بانکی در هفته نخست اسفندماه با کاهش 2 صدم درصدی نسبت به هفته قبل ازآن 23.58 درصد شد.

در معاملات امروز مرکز مبادله طلا و ارز ایران هر اسکناس دلار آمریکا به 42هزار و 920 تومان و حواله دلار نیز به 39هزار و 864 تومان رسید.

طبق اعلام بانک مرکزی از فردا 13 اسفندماه، حراج ربع سکه ضرب 86 در مرکز مبادله ارز و طلای ایران آغاز می شود و متقاضیان خرید از ساعت 24 امروز 12 اسفند می توانند نسبت به احراز هویت اقدام کنند.

راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: با پیگیری سربازان گمنام امام زمان (عج) در دولت سیزدهم 2 شرکت و 5نفر رشوه‌دهنده در بخش ریلی به مجازات قانونی محکوم شدند.

رئیس سازمان امور مالیاتی با اشاره به اختلاف نظر بانک مرکزی و وزارت راه بر سر مبنای محاسبه مالیات بانک‌های متخلف در ارائه تسهیلات مسکن، گفت: کسی که دنبال‌کننده زیادی دارد و بابت تبلیغات درآمد دارد، باید مالیات درآمد حاصل از تبلیغات خود را بپردازد.

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه از تمدید یک هفته‌ای برای دریافت سود سهام عدالت متوفیان در سال 1402 خبر داد.

پژوهشگاه صنعت نفت به‌دلیل انجام تحقیقات منحصر به فرد میان اعضای جی‌ئی‌سی‌اف در حوزه جمع‌آوری گازهای مشعل و عملیاتی کردن این تحقیقات، جایزه 2024 مجمع کشورهای صادرکننده گاز را دریافت کرد.

وزیر اقتصاد با بیان اینکه می‌توانیم ادعا کنیم که بالاترین نرخ شناسایی مودیان جدید را در حد فاصل سال 1400 تا 1402 داشتیم، گفت: با توجه به قانون تسهیل تکلیف مودیان، دست سازمان امور مالیاتی برای اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی باز است.

امکان ثبت‌سفارش خودروهای وارد شده به مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی قبل از تاریخ 1402/10/19 به سرزمین اصلی در سامانه جامع تجارت فراهم شده است.