پنج‌شنبه 25 بهمن 1403

اقتصادی خبرگزاری تسنیم

اقتصادی خبرگزاری تسنیم

ذخایر آبی 16 سد مهم کشور از نظر تأمین آب شرب و کشاورزی، نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهشی بین 25 تا 90 درصد داشته است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در یادداشتی در کانال شخصی نسبت به ماهواره مخابراتی پژوهشگاه فضایی ایران با نام ثریا واکنش نشان داد.

در حالی سازمان هواپیمایی تا سال 1400 سالنامه آماری عملکرد حمل‌ونقل هوایی مسافری را منتشر می‌کرد که سازمان مذکور دو سال است که این آمار را منتشر نکرده است.

رئیس سازمان ملی استاندارد در خصوص نامه نگاری ایران خودرو با سازمان استاندارد در تمدید مجوز تولید پژو پارس گفت: قانون با نامه نگاری تغییر نمی‌کند این خودرو باید استانداردها را رعایت کند در غیر این صورت تولید نخواهد شد.

کارگروه اقدام مالی با حذف نام ایران از ذیل توصیه شماره هفت موافقت و از تصمیم قبلی خود عقب نشینی کرد.

شرکت ارتباطات زیرساخت قطعی فیبرنوری ورودی به کشور در گرجستان را علت اختلال در اینترنت اعلام کرد.

رئیس مرکز راهبری گاز کشور گفت: باتوجه به آنکه هفته آینده کاهش دما را خواهیم داشت و به تبع میزان مصرف گاز هم افزایش می‌یابد، طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته میزان مصرف گاز معادل 100 میلیون مترمکعب افزایش می‌یابد

امروز در بازار آزاد قیمت طلای 18عیار هر گرم 2میلیون و 736 هزار تومان و قیمت سکه تمام‌بهار آزادی طرح جدید 31 میلیون و 800 هزار تومان است.

در حالیکه نماینده دولت اعلام کرده بود که دولت به همه نامزدهای قانونی نگاه واحدی دارد، اما اعضای اتاق این بار هم سلاح ورزی را با یک «نه» بزرگ همراهی کردند و به فردی که او حمایت کرده بود رای ندادند.

استاندار تهران گفت: درحال حاضر تأمین و توزیع برق تهران بزرگ بدون هیچ مشکلی و به‌صورت پایدار و بر اساس الگوهای ارتقا یافته و به‌صورت مطمئن صورت می‌گیرد.

با وجود تخصیص صدها میلیون دلار ارز حاصل از صادرات برای واردات کالای لوکس اما از رده خارج آیفون 13 در سایه عدم حمایت کافی، برنامه تولید تلفن همراه در داخل کشور نیز وضعیت مطلوبی ندارد.

صمد حسن‌زاده با 208 رای هیات نمایندگان اتاق بازرگانی به عنوان رییس جدید اتاق ایران انتخاب شد.

دبیر شورایعالی مناطق آزاد از مصوبه دولت برای واردات خودروهای جدید به مناطق آزاد خبر داد و گفت: به ازای هر یک خودرویی که از منطقه آزاد به سرزمین اصلی وارد می‌شود، اجازه‌ی واردات یک خودرو به منطقه آزاد با سقف 20 هزار دلار داده شده است.

یک فعال اقتصادی گفت: معتقدم التهاب اخیر در بازار ارز به زودی با اقدامات لازم از سوی دولت و بانک مرکزی بر طرف خواهد شد و دلار دوباره به همان کانال تثبیت شده یکسال گذشته باز می‌گردد.

منشی انجمن نظارت بر انتخابات اتاق ایران گفت: از بین 21 نامزد ریاست اتاق بازرگانی ایران،17 نفر از حضور در رقابت انصرف دادند.

مدیر عامل صندوق کار آفرینی امید از اجرای طرح‌های احیای واحد‌های راکد و حمایت از کسب و کار‌های خرد در کشور خبر داد.