پنج‌شنبه 25 بهمن 1403

اقتصادی خبرگزاری تسنیم

اقتصادی خبرگزاری تسنیم

مدیرعامل شرکت گوگل اعلام کرد که در آینده شاهد تعدیل نیرو بیشتری خواهیم بود.

شب گذشته در اولین رویداد آنپکد 2024 از جدیدترین محصولات شرکت سامسونگ (سری گلکسی اس 24) رونمایی شد.

براساس اعلام سامانه یکپارچه فروش خودروهای کوئیک GX- L، کوئیک GXR- L با روش فروش فوق العاده با تحویل حداکثر سه ماهه و پیش فروش فصل های بهار تا زمستان 1403 آغاز شد.

در معاملات امروز مرکز مبادله طلا و ارز ایران هر اسکناس دلار آمریکا به 42هزار و 924 تومان و حواله دلار نیز به 39هزار و 524 تومان رسید.

دعوی حقوقی حسین سلاح ورزی در دادگاه بدوی رد شد و با تایید مصوبه شورای عالی نظارت در دستگاه قضا انتخابات در موعد مقرر برگزار خواهد شد.

سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلا گفت: حراج آنلاین شمش طلا از هفته آینده آغاز می شود.

نخستین جلسه حراج شمش طلا دقایقی قبل تمام شد؛ طبق اعلام رئیس مرکز مبادله ارز و طلای ایران در این جلسه 10 شمش یک کیلیویی فروخته شد.

بیمه مرکزی آیین‌نامه تأسیس و فعالیت شرکت‌های فناور بیمه‌ای را تصویب و ابلاغ کرد؛ به گفته معاون توسعه بیمه مرکزی، انتظار می رود با تاسیس و شروع فعالیت شرکت‌های فناور بیمه‌ای، در صنعت بیمه امکان عرضه خدمات بیمه‌ای با قیمت تمام شده پایین‌تر فراهم شود

وزیر راه و شهرسازی از ثبت نهایی 60 هزار قرارداد اجاره مسکن در سامانه خودنویس خبر داد و گفت: انتظار این است ایرلاین‌ها مقررات را رعایت کنند.

سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: معاملات شمش طلای رفع تعهد ارزی در مرکز مبادله ایران به نرخ عرضه و تقاضا و نزدیک به نرخ بازار است.

رئیس مرکز ملی فضای مجازی اعلام کرد: در صورت عدم رمزنگاری داده‌های مردم، مسئولیت حقوقی و کیفری هرگونه لورفتن داده‌ها بر عهده پلتفرم است.

114 کشتی تجاری از جمعه چندین نفتکش و کشتی‌های باری بزرگ و کوچک علیرغم هشدار شرکت‌های بزرگ کشتیرانی، به مسیرهای تعیین شده خود ادامه داده و از طریق تنگه باب المندب از دریای سرخ عبور کرده‌اند.

از ساعت 12 همزمان با عرضه شمش طلا، سایت مرکز مبادله ارز و طلا از دسترس خارج شد.

امروز در بازار آزاد قیمت طلای 18عیار هر گرم 2میلیون و 666 هزار تومان و قیمت سکه تمام‌بهار آزادی طرح جدید 30 میلیون و 90 هزار تومان است.

آیین نامه اجرایی ماده 20 قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور» در تاریخ 1402/10/25 توسط معاون اول رییس جمهور ابلاغ شد.

در رده بندی جهانی اسپید تست از میانه سرعت اینترنت کشورها در دسامبر 2023میلادی، جایگاه ایران دربخش اینترنت ثابت نسبت به ماه قبل از آن بدون تغییر باقی مانده است.