سه‌شنبه 7 اسفند 1403

اقتصادی خبرگزاری تسنیم

اقتصادی خبرگزاری تسنیم

بانک سرمایه‌گذاری جی‌پی‌مورگان اعلام کرد 99 درصد آمریکایی‌ها تا اواسط 2024 شرایط مالی بدتری نسبت به 2019 خواهند داشت.

مطابق آخرین آمار رسمی اعلام شده، در شش ماه اول امسال 850هزار شغل ایجاد شده است.

معاون فنی و حسابرسی امور اقتصادی دیوان محاسبات با اشاره به 4 هزار 721 مورد حسابی که هنوز به بانک مرکزی منتقل نشده است، گفت: از این تعداد حدود 4 هزار مورد مربوط به دانشگاه‌های علوم پزشکی است.

خودروسازی رنو اعلام کرد تا 2027 هزینه تولید خودروهای احتراق داخلی را 30 درصد و هزینه تولید خودروهای برقی را 50 درصد کاهش می‌دهد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه با ارائه توضیحاتی درباره جزئیات لایحه بودجه سال 1403 گفت: رشد بودجه عمومی دولت بدون درآمد‌های اختصاصی حدود 18.2 درصد است یعنی ما یک رشد مناسبی را در بودجه پیش بینی کردیم که پیام تورمی به جامعه ندهیم.

در حالی که مطابق آمارها 15درصد مشاغل ایجادی متعلق به مشاغل خانگی است، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده می گوید,80 درصد مجوزهای کسب‌وکار برای مشاغل خانگی بانوان بوده است.

رئیس جمهور روسیه و ولیعهد عربستان در دیداری در ریاض از همه اعضای ائتلاف اوپک پلاس خواستند به قرارداد کاهش تولید بپیوندند، چون به نفع تولیدکنندگان و مصرف کنندگان است و از رشد اقتصاد دنیا حمایت می‌کند.

با مصوبه هیئت دولت وزارت راه و شهرسازی ملکف به تامین زیرساخت‌های مواصلاتی توسعه سواحل مکران از جمله تسریع در احداث بندر کوه مبارک، مطالعات راه‌آهن کوه مبارک - بندر عباس و فرودگاه کوه مبارک شده است.

سازمان هواشناسی از ورود 2 سامانه بارشی به کشور طی هفته آینده خبر داد و برای 16 استان هشدار سیلاب، آب‌گرفتگی و خسارت به محصولات کشاورزی صادر کرد.

بانک جهانی از تداوم روند کاهشی تورم مواد غذایی در ایران خبر داد و ترخ تورم سالانه مواد غذایی ایران در مهر امسال را 35.7 درصد اعلام کرد.

قیمت هر اونس طلا امروز با 0.14 درصد افزایش به 2031 دلار و 30 سنت رسید.

درحالی که در برخی استان ها تأمین نیروی کار برای کارفرمایان به معضل جدی تبدیل شده است, نمایندگان کارگری علت این موضوع را دستمزد پایین و دولت علت آن را کاهش نرخ بیکاری می داند.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 1 دلار و 16 سنت معادل 1.57 افزایش به 75 دلار و 21 سنت رسید.

دولت در ویرایش نهایی لایحه بودجه 1403 که هفته گذشته تقدیم مجلس شد، 2.3 میلیارد یورو به هزینه واردات در بودجه اضافه کرد.

رشد منابع هدفمندسازی یارانه ها در ویرایش نهایی لایحه بودجه 1403 با کاهش 5 درصدی همراه شد.

مقام مسئول بنیاد برکت از اجرای طرح‌های توسعه ای دریامحور در سواحل هرمزگان و جزایر این استان با هدف ایجاد اشتغال پایدار خبر داد.