جمعه 10 اسفند 1403

سیاسی خبرگزاری تسنیم

سیاسی خبرگزاری تسنیم

سفرای جدید کشورهای چین، ایتالیا، اسپانیا، کره‌جنوبی، استرالیا، مجارستان، فنلاند، قزاقستان و صربستان استوارنامه‌های خود را به مخبر تحویل دادند.

کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: گفتند که می‌خواهیم بنزین را گران کنیم در حالیکه ما بارها گفتیم که این کار را نمی‌کنیم و بدون رضایت مردم هیچ کاری در این حوزه نخواهیم کرد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: باید برای افزایش مشارکت نیز از خود مردم بکارگیری کرد. اگر برخی مشارکت‌ها در انتخابات اخیر و قبل از آن کاهشی بوده، باید ریشه‌یابی شود و باید با برنامه پیش رفت تا مردم در این عرصه حضور یابند.

فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: ما در انتخاباتی با مشارکت حداقلی پیروز شدیم، اگر مشارکت حداکثری بود که غوغا کرده بودیم.

اولین مناظره مرحله دوم انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری با حضور آقایان سعید جلیلی و مسعود پزشکیان برگزار شد.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: نسل جدید ما، به دنبال پیشرفتی هستند که در دنیا اتفاق می‌افتد، باید خودمان را بروز کنیم و از غافله عقب نمانیم.

معاون امور سیاسی رئیس جمهور گفت: از متن مذاکرات مفصل برجام می‌توانم بگویم هیچ چیزی در سیستم نیامد. من بالاخره در این زمینه‌ها کار کردم. محتوای مذاکرات کجاست؟ چنین چیزی تقریبا وجود ندارد.

نشست «دختران و زنان در دولت پزشکیان» با حضور تعدادی از اعضای معاونت زنان ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان برگزار شد.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه تلخی جنایات صهیونیست‌ها در غزه برای ما مضاعف است و در عین حال که قدرت آن را داریم ولی دستمان بسته است، گفت: آرزومند رسیدن فرصت «عملیات وعده صادق 2» هستیم.

هشت دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران در نامه ای از پزشکیان نامزد انتخابات برای حضور در دانشگاه دعوت کرد.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس در تبیین دلایل اختلاف پیش بینی نظرسنجی‌ها و نتایج مشارکت در انتخابات، گفت: کسانی که در انتخاب کاندیدا مردد بودند، نقش مهمی در فاصله میان نتایج نظرسنجی‌ها با نتیجه نهایی انتخابات ریاست جمهوری داشته‌اند.

نامزد انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری گفت: وظیفه حکمرانان این است که به مسائل نظام سلامت تک بعدی نگاه نکنند. بخشی از مسائل نظام سلامت به بودجه‌های تخصیص یافته و بخشی از مسائل به نبود نیروی انسانی مناسب وابسته است.

خبرگزاری فرانسه در حالی روایتگری مغرضانه خود در قبال انتخابات ریاست جمهوری اخیر در ایران را دنبال می کند که طی دو روز اخیر یک زلزله سیاسی - اجتماعی بی سابقه در پاریس رخ داده است.

بیش از 110 نفر از اساتید دانشگاه علامه طباطبائی از سعید جلیلی در انتخابات حمایت کردند.

نماینده فریدن در مجلس با اشاره به نقش کاندیداها در افزایش مشارکت مردم، گفت: کاندیداها باید در مناظره‌های رو در رو اخلاق انتخاباتی را رعایت کرده و برنامه‌های خود را به مردم ارائه کنند.

از سوی سرپرست ریاست جمهوری ماده واحده «تأیید کلیات اساسنامه خانه ملی گفت‌وگوی آزاد و انتخاب مدیر آن» ابلاغ شد.