شنبه 11 اسفند 1403

سیاسی خبرگزاری تسنیم

سیاسی خبرگزاری تسنیم

نشست رئیس جمهور تراز در بیانیه گام دوم به همت اندیشگاه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی برگزار شد.

مخبر گفت: یکی از کارهای بسیار مهم در دولت مردمی تمرکز روی وزارت نفت آن هم با بهره‌گیری از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های داخلی بود.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه امروز کشور نیاز به بازبینی دارد، گفت: این خان‌ها و خانچه‌ها در کشور هستند و زحمت شما مردم را ضایع و حق شما را می‌گیرند لذا باید حق مردم از این جماعت گرفته شود.

محسن اسلامی دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور زمان پایان تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری را اعلام کرد.

گردهمایی دانشگاهیان و اندیشمندان حامی محمدباقر قالیباف، نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، در دانشگاه تهران برگزار شد.

جبهه پایداری انقلاب اسلامی با انتشار بیانیه‌ای از سعید جلیلی در انتخابات ریاست جمهوری حمایت کرد.

کارشناس مسائل سیاسی نوشت: اگر معنای امتداد راه شهید رئیسی را حداکثری کردن اعتماد عمومی بدانیم، راه تحقق آن مشارکت حداکثری با رقابت اخلاقی است. طبیعی است مخاطب اصلی این توصیه هم نامزدهای محترم، هم ستادهای انتخاباتی و هم هواداران آنهاست.

سرلشکر باقری طرح ملی مقابله با نقلین مهاجم زیستی توسط سرلشکر باقری ابلاغ شد.

صندوق‌های بازنشستگی با دارا بودن تعداد زیادی شرکت شبه‌دولتی نتوانسته‌اند سودآوری لازم را داشته باشند و هزینه‌های مضاعفی را به دولت تحمیل کرده‌اند.

معاون هماهنگ کننده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) گفت: عملیات «وعده صادق» عجز و درماندگی آمریکا و رژیم صهیونیستی را به تصویر کشید.

رییس جهاددانشگاهی در واکنش به انتشار اخباری مبنی بر حمایت این نهاد از یکی از نامزدهای ریاست جمهوری در رسانه ملی و برخی خبرگزاری‌ها و گروه‌های مجازی، تاکید کرد: جهاددانشگاهی از هیچ نامزدی در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری حمایت نمی‌کند.

سخنرانی مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی در روز عید غدیر به‌صورت زنده پخش می‌شود.

رییس ستاد پزشکیان با بیان اینکه وقتی به روزهای پایانی تبلیغات می‌رسیم در جامعه چند ابهام مطرح می شود از جمله اینکه از کجا معلوم که انتخابات مهندس نشده باشد‌، گفت: به عنوان مسئولان ستاد یکی از کاندیداها مطمئنیم که انتخابات سالم برگزار می‌شود.

مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) آخرین نظرسنجی درباره سبد رای نامزهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در صورت انصراف یکی از نامزدها را منتشر کرد.

نامزد چهاردهمین دوره ریاست جمهوری گفت: مهمترین مسئله در انقلاب مشارکت مردم است. باید مشارکت صورت بگیرد تا قدرت ملی ما ارتقا پیدا کند.

موکب دانشگاه صنعتی امیرکبیر (شهید شهریاری) پذیرای شرکت کنندگان در مهمانی 10 کیلومتری غدیر خواهد بود.