یک‌شنبه 25 آبان 1404

سیاسی خبرگزاری تسنیم

سیاسی خبرگزاری تسنیم

جزئیات طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری کنندگان با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی، منتشر شد.

نماز جمعه این هتفه تهران با حضور گسترده و چشمگیر مردم در حال برگزاری است.

مجمع تشخیص مصلحت نظام با صدور بیانیه‌ای تاکید کرد: ترامپ و خیال‌بافان اردوگاه حامی رژیم جعلی صهیونیستی باید بدانند که تسلیم شدن ملت بزرگ ایران و یا پذیرش صلح تحمیلی، خیالی باطل و خوابی غیرقابل تعبیر است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به مدیرکل یونسکو در خصوص ترور دانشمندان ایران توسط رژیم اسرائیل نامه نوشت.

رئیس جمهور با انتشار پیامی تاکید کرد: در شرایط فعلی تنها راه پایان جنگ تحمیلی، «توقف بی‌قید و شرط» تجاوز دشمن و تضمین قطعی برای پایان ماجراجویی‌های تروریست‌های صهیونیستی برای همیشه است.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، با حضور در یکی از سایت‌های پدافند هوایی در تهران و عرض خداقوت به رزمندگان دلاور و حافظان آسمان، همزمان از وضعیت عمومی تهران بزرگ بازدید به عمل آورد.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب گفت: رژیم صهیونیستی اقدام به ترور دانشمدان هسته‌ای ایران کرده اما ما فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای خود را توسعه خواهیم داد و ایران راه را ادامه خواهیم داد.

دریابان علی شمخانی مشاورسیاسی مقام معظم رهبری که بامداد 23خرداد در جریان حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به منزلش با جراحت شدید به بیمارستان منتقل شده بود با تلاش شبانه روزی پزشکان در شرایط پایدار پزشکی قرار گرفته و اکنون به رهبر انقلاب پیام داده است.

برخی منابع اسرائیلی به نقل از مقامات ارشد نظامی این رژیم اذعان کردند که میزان اصابت موشکهای ایرانی به اهداف خود در سرزمینهای اشغالی نسبت به عملیاتهای وعده صادق 1 و 2، سه برابر شده است.

فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس با اشاره به حملات موشکی نیروهای مسلح ما به رژیم صهیونیستی گفت: مجازات صهیونیست‌ها باید بیمه کننده آینده باشد تا دشمن برای دفعه دوم جرات اینکار را نداشته باشد.

سردار مجید خادمی به عناون رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب شد.

معاون هماهنگ کننده سپاه در پیامی تاکید کرد: مردم قهرمان فلسطین امروز روز شما و نوبت شماست و همان فرصت تاریخی و بزرگیست که منتظر آن بودیم.

چند تن از عناصر بدسابقه در نظر دارند همگام با تهاجم رژیم جنایت پیشه ی صهیونی به خاک مقدس کشورمان، تحرکاتی علیه وفاق و انسجام ملی انجام دهند.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: رژیم صهیونیستی اگر خود باشد، مطمئن باشید که زیر این تهاجمات دوام نخواهد آورد. ما خویشتن‌داری نشان داده‌ایم اما باید بدانند که ملت ما مانند ملت‌های غربی نیست که با تهدید کنترل شود.

‌محموله تسلیحاتی و تروریستی گروه‌های تجزیه‌طلب و اشرار در مرزهای شمالغرب کشف شد.

بیش از 80 عضو هیئت علمی فیزیک کشور از اقدامات نیروهای مسلح در مقابله با رژیم خبیث و ضدانسانیِِ صهیونی حمایت کردند.