سه‌شنبه 14 اسفند 1403

سیاسی خبرگزاری تسنیم

سیاسی خبرگزاری تسنیم

رئیس صداوسیما گفت: منتظر اعلام نظر شورای نگهبان برای تعداد افراد تایید صلاحیت شده هستیم.

سرپرست وزارت خارجه درباره سفر اخیر خود به لبنان و سوریه گفت: پس از شهادت آیت الله رئیسی و امیرعبداللهیان لازم بود تاکید دیگری بر استمرار و استحکام سیاست جمهوری اسلامی ایران در عرصه ثبات بخشی در منطقه داشته باشیم.

سخنگوی شورای نگهبان از رسانه‌ها و فعالان فضای مجازی خواست تا در خصوص بررسی صلاحیت‌ها گمانه‌زنی نداشته باشند؛ چراکه بررسی صلاحیت‌ها به تازگی شروع شده و فرآیندی تفصیلی، دقیق و زمان‌بر است.

معاون علمی رئیس جمهور با بیان اینکه رئیس‌جمهور شهید شخصا درمورد حوزه دانش‌بنیان‌ها دغدغه داشت، گفت: حمکرانی دانش بنیان و نخبگانی مهمترین مسیر پیشرفت در ایران است.

وزیر نفت گفت: پروژ‌ه‌های گازرسانی و خطوط انتقال گاز در استان سیستان و بلوچستان تا پایان دولت سیزدهم به بهره‌برداری می‌رسد.

رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست از رهاسازی بخشی از حقابه ایران از هیرمند خبر داد.

سرپرست ریاست جمهوری با صدور بخشنامه‌ای هرگونه فعالیت انتخاباتی به نفع یا ضرر کاندیداهای ریاست جمهوری در دستگاه‌های دولتی را ممنوع اعلام کرد.

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی در بیانیه‌ای تاکید کرد: بسیج دانشجویی، رسالت کنونی خود در انتخابات پیش رو را تلاش در تبیین ویژگی‌های رئیس تراز جمهوری اسلامی می‌داند و هر گونه ورود مصداقی له یا علیه نامزدها را نادرست تلقی می‌کند.

فرمانده کل سپاه در پیامی به مناسبت شهادت سعید آبیار تاکید کرد: جنایتکاران کودک‌کش صهیونیست بدانند تاوان خون‌های پاک ریخته شده در این جنایت را خواهند پرداخت، در انتظار پاسخ باشند.

دفتر تحکیم وحدت در بیانیه‌ای تحلیلی نکاتی را درباره انتخابات ریاست جمهوری آینده مطرح کرد.

رئیس جهاد دانشگاهی با اشاره به اینکه کسی که می‌خواهد مسئولیت جایگاهی مثل ریاست جمهوری را بپذیرد باید خویشتندار باشد، گفت: کاندیداها اخلاق و حفظ حرمت‌ها را در رقابتها اصل بدانند.

نماینده گرگان در مجلس گفت: شهید رئیسی در این مسیر گام‌های خوبی برداشت، در سال اول دولت‌ها عمدتاً درگیر سرؤسامان دادن و انتخاب وزرا و..... هستند و در دو سالی که اقدامات اجرایی در دولت انجام شد، اصلاح سیستم مالیاتی به خوبی انجام شد.

علی اصغر احمدی رئیس ستاد انتخاباتی محمد شریعتمداری شد.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در معراج شهدای تهران، با پیکر شهید مدافع حرم سعید آبیاری وداع کرد.

خمینی کبیر «ابر مردی» را برای ناخدایی این کشتی معرفی کرد که خدایی‌ترین عنصر این نظام بود و توانست با تکیه به فضل الهی و جلب نصرت الهی این کشتی طوفان زده را به خوبی هدایت و به سر منزل عزت و سعادت برساند.

سخنگوی شورای نگهبان گفت: تلاش ما این است که بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری در نهایت صحت، اتقان و با سرعت انجام شود.