پنج‌شنبه 16 اسفند 1403

سیاسی خبرگزاری تسنیم

سیاسی خبرگزاری تسنیم

وزیر اقتصاد از تصویب اصلاح آیین نامه رفع تعهدات ارزی صادر کنندگان خبر داد.

وزیر کشور با بیان اینکه مردم در کل انتخابات حماسه آفریدند، گفت: انتخاباتی در بالاترین سطح امینت و سلامت با رقابت خوب و مشارکت ارزشمند مردم شاهد بودیم.

وزیر ارتباطات گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ظرفیت ارتباطی کشور افزایش 90 درصدی داشته است.

محمدباقر قالیباف در جلسات علنی هفته جاری مجلس به علت بیماری غایب بود.

شهردار تهران زمان آغاز عملیات عمرانی خط 9 مترو تهران از چیتگر آغاز و تا دولت آباد را اعلام کرد.

با پیگیری و ورود دیوان محاسبات کشور به موضوع مددجویان جامانده سازمان بهزیستی از دریافت مستمری، مستمری فروردین‌ماه این مددجویان پرداخت می‌شود.

وزیر نفت گفت: خط لوله انتقال فراورده‌های نفتی از تبریز تا ارومیه هفته آینده به طول 220 کیلومتر افتتاح می‌شود.

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: تنها دو مساله با آژانس بین المللی انرژی اتمی باقی مانده که معاونان طرفین روی آن در حال گفتگو و تعامل هستند.

رئیس سازمان محیط زیست گفت: درخصوص رود ارس جلسه بسیار خوبی در کشور ارمنستان برگزار شد و ما پیگیر رفع آلودگی رود ارس هستیم.

وزیر امورخارجه با حضور در دانشگاه صنعتی شریف آخرین وضعیت رفع موانع قانونی جذب اساتید دو تابعیتی را تشریح کرد.

منوچهر متکی، علاءالدین بروجردی، ابوالفضل ظهره‌وند و حسن قشقاوی اصلی‌ترین گزینه‌ها برای ریاست کمیسیون امنیت ملی مجلس دوازدهم هستند.

نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز با اکثریت آرا با شناور شدن تقویم آموزشی مدارس و دانشگاه‌ها موافقت کردند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی تصویب کردند که ساعت کاری کارکنان دولت به 40 ساعت در هفته کاهش پیدا کند.

رئیس هیأت مدیره انجمن علمی حقوق عمومی اسلامی ایران افکار عمومی را عامل مهمی در دفاع از مردم مظلوم غزه دانست و گفت: نباید بگذاریم خیزشی که اتفاق افتاده و این تحولی که در افکار عمومی رخ داده خاموش شود.

رئیس سازمان بسیج اساتید با بیان ماموریت‌های دوازده گانه بسیج مستضعفین، رسالت بسیج اساتید را تعمیق و گسترش ارزش‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی و صیانت از آن در نهاد علم و در سطح ملی و بین‌المللی دانست.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: اگر شورای نگهبان طی 10 روز آینده مصوبه مجلس مبنی بر افزایش تعطیلات هفته‌ها را تایید و رئیس مجلس ابلاغ کند تعطیلی شنبه‌ها از اواخر خرداد امسال باید اجرایی شود.