جمعه 16 آبان 1404

فرهنگی خبرگزاری تسنیم

فرهنگی خبرگزاری تسنیم

برای جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی و فردی، نیازمند کار فرهنگی و قانون توأم با یکدیگر هستیم.

امام جواد علیه السلام سه خصلت را سبب جلب خشنودی خدا معرفی کردند.

لقب «مولود اعظم برکتاً» یادآور نقش بی‌بدیل امام جواد علیه‌السلام در حفظ و گسترش میراث اسلام و شیعه است؛ شخصیتی که علم، حکمت و برکت وجودش تا امروز الهام‌بخش مسلمانان جهان است.

شبکه‌های رادیویی به مناسبت میلاد امام جواد (ع) برنامه‌های متعددی را تدارک دیدند که شاید از مهمترین آنها به بهار جان و پیام آفتاب اشاره کرد.

کارگردانان فیلم‌های مستند «بمب‌ها می‌آیند»، «اقرار»، «قدرت و کشور»، «فرشته‌ها» و «گالش منزل» مهمان برنامه نردبان شبکه مستند سیما شده‌اند. همچنین مرتضی پایه‌شناس درباره‌ی مجموعه مستند «هم مسیر» توضیح داده است.

برنامه سینمایی «هفت» به تهیه‌کنندگی محمدحسین تنکابنی دو هفته پخش نخواهد شد.

2 فیلم از 3 اثر ارسالی بنیاد فرهنگی روایت فتح به دبیرخانه جشنواره فیلم فجر پذیرفته شد و در میان آثار نهایی دوره چهل و سوم قرار گرفت.

مستند «عقرب زرد» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی علی الفت و تولید مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی در ایوان شمس نمایش داده شد.

رویداد «قرار وسط شهر» فضایی برای گفتگو و تعامل بین آحاد مختلف مردم را فراهم می‌کند.

3 محصول مشترک بنیاد سینمایی فارابی به چهل و سومین جشنواره فیلم فجر راه یافتند و با 30 فیلم دیگر در بخش مسابقه سینمای ایران (سودای سیمرغ) رقابت می‌کنند.

روستای دره‌بید، میزبان افتتاحیه اکران‌های مردمی جشنواره فیلم مقاومت شد و مستند "آورتین" که درباره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی است به نمایش درآمد.

سریال "فریبا" با داستانی پرتعلیق ه‌تنها مرز میان واقعیت و نمایش را می‌کشد، بلکه نگاه تازه‌ای به دنیای اینفلوئنسرها می‌اندازد.

مُرجفون مسیر را برای نفوذِ منافقان در صحنه‌ی نبرد باز می‌کنند. منافقانی که یا خود در بخش‌هایی از نظام اسلامی نفوذ کرده یا از در میدان کنشگری تن به پروگاندای رسانه‌ای می‌دهند و وطن‌فروش می‌شوند.

مسئله انسان و حجاب در ایران عصر مدرن بیش از آنکه یک موضوع سیاسی باشد، یک مسئله فرهنگی و هویتی است. حجاب، اگر به‌درستی تبیین شود، می‌تواند به پل ارتباطی برای درک متقابل تبدیل شود.

علیرضا داوودی و حجت‌الاسلام علی بابایی از عوامل برنامه «قرارگاه» شبکه قرآن و معارف بر روی طراحی مسیری تازه در حوزه کنشگری تأکید کردند.

حدود هزار و 700 ایثارگر استان فارس در طرح سفر زیارتی عتبات عالیات شرکت کردند.