شنبه 24 آبان 1404

فرهنگی خبرگزاری تسنیم

فرهنگی خبرگزاری تسنیم

سیزدهمین نشست گفت و گو محور «بچه‌های رستا» با عنوان «تصویر ذهنی نوجوانان از بدن» برگزار می‌شود و راهکارهای عملی برای افزایش عزت نفس معرفی خواهد شد.

افشین علا تازه‌ترین سروده خود را به عملیات وعده صادق ایران علیه اسرائیل اختصاص داد و از این اقدام سربازان رشید کشور تجلیل کرد.

رژیم منحوس صهیونیستی پس از طوفان الاقصی و حمله ایران با شکست اخلاقی، سیاسی، روانی و استراتژیک مواجه شد. افکار عمومی می‌توانند بین جنایت‌های اسرائیل و باور دروغین یهودی‌ستیزی تفکیک کنند. مردم دنیا توانسته‌اند به اهداف پنهان این رژیم سفاک پی ببرند.

مجموعه 15 جلدی "سرگذشت استعمار" با استقبال مردمی برای دوازدهمین‌بار تجدید چاپ شد و در فهرست آثار پرمخاطب سوره مهر قرار گرفت.

محمدمهدی عبداللهی شاعر جوان کشورمان در تازه‌ترین سروده خود از سیلی سپاه پاسداران به رژیم اسرائیل حمایت کرد.

دیوارنگاره میدان ولیعصر (عج) با تصاویری از موشک‌های کشورمان و با درج این جمله «اسرائیل از خانه عنکبوت سست‌تر است» رونمایی شد.

حمیدرضا شکارسری از انتشار 2 کتاب تازه خود که شامل نقدهایش بر شعرهای شاعران است برای عرضه در نمایشگاه کتاب تهران خبر داد.

دبیر جشنواره عکس روستایی و عشایری رضوی از پایان کار دبیرخانه این بخش با انتخاب عکاسان برتر خبر داد.

عمارت نوفل‌لوشاتو برای برگزاری جلسات نمایشنامه‌خوانی در فصل تابستان فراخوان داد.

بر اساس تصمیم هیئت مدیره انجمن مدیران تولید، علی قائم مقامی به عنوان دبیر بیستمین جشن مدیران تولید سینما منصوب شد.

در پی عملیات"وعده صادق " از سوی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، تصاویری از اقتدار موشکی و پهپادی ملت ایران بر روی برج آزادی به عنوان قدمگاه انقلاب و نماد ملی انقلابی تهران، در قالب برج‌نگاره به نمایش درآمد.

شامگاه گذشته اهالی هنر در پاسداشت عملیات غرورآفرین "وعده صادق" در حوزه هنری گرد هم آمدند.

سازمان بسیج هنرمندان کشور در تجلیل از عملیات غرورآفرین وعده صادق سپاه پاسداران بیانیه صادر کرد.

امام خامنه‌ای به استفتاء درباره «فراموش کردن پرداخت فطریه» پاسخ گفتند.

فرزند شهید طهرانی مقدم: خانم سپهری دارد کتابی را با عنوان «مرد ابدی» جمع آوری می کند که پروژه چند جلدی است و در همین برنامه اعلام می کنم خدا را شکر در نمایشگاه کتاب رونمایی می شود. خبرگزاری تسنیم و آقای مقدم فر نیز در انتشار آن بسیار کمک کردند.

رییس بنیاد سعدی در حکمی سیدعلی موسوی زاده را به عنوان معاون جدید امور بین الملل بنیاد سعدی منصوب کرد.