شنبه 1 آذر 1404

فرهنگی خبرگزاری تسنیم

فرهنگی خبرگزاری تسنیم

حامد شکیبانیا فیلمساز معتقد است فروش فیلم‌های سینمایی با سوژه اجتماعی پیوند خورده با اقتصاد و امنیت است؛ شبکه‌های اجتماعی آرام آرام جای سینما را می‌گیرند.

صفایی در زمان خود آن چنان که شایسته شخصیت، اندیشه و قلم توانای او بود قدر ندید. تا سال‌ها چاپ و نشر آثار او ممنوع بود و جوامع علمی حق دعوت از او را نداشتند.

سریال «همه‌گیری» به کارگردانی محمدصادق بکتاشیان از فردا یکشنبه 25 تیرماه روی آنتن شبکه سه سیما پخش خواهد شد.

وحید پناهلو مدیر مرکز سریال سوره گفت: سریال سوران بدون حمایت صداوسیما ساخته نمی‌شد و برنامه‌های مشترک حوزه هنری و صدا و سیما تداوم خواهد داشت.

میزگرد بررسی مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره ساماندهی «نمایش خانگی» در دانشگاه امام صادق (ع) برگزار شد.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: در حوزه فرهنگ برنامه تخصصی، مهارتی و با نگاه روزآمد کمتر داشته‌ایم.

رئیس جمهور پیامی به مناسبت برگزاری رویداد ملی خانواده و فرهنگ عامه صادر و در آن بر ضرورت تحکیم خانواده تأکید کرد.

نمایشگاه نقاشی گروهی «جهش نقاشی» به مدت یک هفته در فرهنگسرای اندیشه برپاست و جدیدترین آثار از 150 هنرمند از سراسر کشور در معرض دید عموم قرار می‌گیرد.

به همت گروه دانشجویی مثل هانیه، میادین تهران در هفته حجاب یک ون لبخند را تجربه کرد.

وزیر ارشاد در آیین تجلیل از شایستگان تقدیر جایزه کتاب سال با بیان این مطلب که حوزه کتاب و نشر مهمترین پایگاه دولت برای جهاد تبیین است، با اشاره به عزم دولت برای توسعه کتاب و کتابخوانی از حمایت ویژه برای توسعه کتابخانه‌های سیار خبر داد.

مازیار شیخ محبوبی، صدابردار ارزنده سینما، تئاتر و تلویزیون صبح امروز 24 تیرماه درگذشت.

آیین تجلیل از پدیدآورندگان آثار شایسته تقدیر چهلمین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، امروز 24 تیر در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: همزمان با هفته ملی جمعیت، رویداد ملی خانواده و فرهنگ عامه افتتاح و فعالیت یکساله خود را شروع می‌کند.

در حالی‌که تیزرهای پخش شده سریال «عشق کوفی» از عبارت به زودی برای پخش این مجموعه تلویزیونی استفاده می‌کردند رسماً اعلام شد این سریال از 29 تیرماه پخش خود را آغاز خواهد کرد.

پیش تولید چهار فیلمنامه کوتاه به تهیه‌کنندگی داود نامور، مدیر عمارت نوفل لوشاتو آغاز شد.

دختران انقلاب به همراه خانواده شهدا و جانبازان، در ورزشگاه آزادی خواستار برخورد با هنجارشکنان در حوزه عفاف و حجاب شدند.