شنبه 1 آذر 1404

فرهنگی خبرگزاری تسنیم

فرهنگی خبرگزاری تسنیم

نوزدهمین جشنواره نمایش بین‌المللی عروسکی تهران - مبارک، همزمان با عید سعید قربان کار خود را آغاز کرد.

به مناسبت دهه ولایت و امامت شبکه قرآن و معارف سیما برنامه «امام جان» را روی آنتن می‌برد.

شبکه نسیم به مناسبت دهه امامت و ولایت، برنامه‌های شاد خود را به صورت روز پخش، هرشب روی آنتن می‌برد.

اکران عمومی فصل ماهی سفید به عنوان تازه وارد فیلم‌های تابستانه سینماهای سراسر کشور درحالی آغاز شد که فسیل بعد از 105 روز اکران در آستانه فروش 200 میلیارد تومانی قرار گرفته است.

شعرخوانی احمد بابایی با موضوع غیبت امام زمان و دعا برای تعجیل در ظهور منتشر می‌شود.

دومین فصل از سریال کره‌ای محبوب و پرطرفدار بازی مرکب که این روزها توسط نتفلیکس درحال تولید است، 8 بازیگر جدید خود را شناخت.

تعداد جوایز انیمیشن «سمپاش» با دریافت جایزه افتخاری هیات داوران جشنواره هنرهای «یوتا» در کشور آمریکا به 149 رسید.

آیین عقد تفاهم نامه همکاری بنیاد رودکی با دانشکده هنر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در تالار وحدت برگزار شد.

تصویرسازی مافیای خود را دارد و کارها بین افراد معدودی دست به دست می‌شوند و با توجه به اینکه در حال حاضر نشریات تخصصی کودک و نوجوان کاهش یافته، تصویرگران جوان و نوپا به سختی وارد بازار کار می‌شوند و به درآمد می‌رسند.

نسخه صوتی رمان «بدرود سعادت زمین» با صدای پیمان قریب‌پناه از سوی انتشارات نیستان منتشر شد.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در محکومیت قرآن ستیزی در سوئد تأکید کرد: دولت سوئد فورا رویه اسلام ستیزانه خود را تغییر دهد.

نغمه مستشار نظامی به کم‌کاری‌های ساخت آثار نمایشی خوب در حوزه کودک و نوجوان اشاره می‌کند و همچنین کنداکتور خوبی که برای ترویج فضای شعر و ادبیات لازم است.

آیت الله خامنه‌ای به استفتائاتی درباره نحوه مصرف گوشت گوسفندی که روز عید قربان قربانی شده است، پاسخ گفته‌اند.

همانطور که در روایت آمده است، حاجی بعد از اعمال حج مانند کودکی است که از مادر متولد شده، در نقطه مقابل آن هم نکاتی بیان شده که زائران بیت‌الله الحرام باید به آن توجه داشته باشند.

جشنواره تئاتر عروسکی تهران - مبارک با دبیری هادی حجازی‌فر کار خود را از امروز آغاز کرده و تئاترهای مختلف در بخش نمایش صحنه‌ای و فضای باز اجرا خواهند داشت.

نمایشگاه نقاشی «آبگون» به سرپرستی لیلا شاهنجرینی در فرهنگسرای اندیشه برگزار می‌شود.