ورزشی خبرگزاری تسنیم
ورزشی خبرگزاری تسنیم
دو نماینده از کشورمان به جمع چهار کشتیگیر پایانی رقابتهای امیدهای جهان در اوزان خود راه یافتند.
شاگردان خلیفه اصل با وجود گذشت هفت هفته از لیگ برتر فوتبال تاکنون درصدی از قرارداد خود را دریافت نکردهاند.
ترکیب سپاهان برای بازی مقابل آخال ترکمنستان مشخص شد.
سرمربی تیم فوتبال بولونیا به دلیل ابتلا به یک بیماری سخت تنفسی برای مدتی از همراهی شاگردانش باز ماند.
فهرست اعضای کاروان ایران در بازیهای پاراآسیایی جوانان، با حضور 201 ورزشکار در 11 رشته نهایی شده است.
سرمربی باواریاییها قراردادش با این تیم را برای 4 سال دیگر تمدید کرد.
باشگاه یوونتوس به سرمربی کروات این تیم مهلت کوتاهی داده تا این تیم را از بحرانی که درگیرش شده نجات دهد و گرنه او را اخراج خواهد کرد.
رئیس فدراسیون تیراندازی گفت: مطیع دستورات رهبر عزیزمان هستیم تا انشاءالله ورزش ایران را به قله پیروزی و عزت کامل برسانیم.
تیم ملی گلبال ایران برای سومین بار به مقام نخست رقابتهای قهرمانی آسیا - پاسیفیک دست یافت.
مدیرعامل باشگاه تراکتور گفت: در باد بردهای اخیر نمیخوابیم و قدم به قدم جلو خواهیم رفت تا به هدفمان برسیم.
دبیرکل آژانس جهانی ضد دوپینگ از فعالیتهای ستاد مبارزه با دوپینگ ایران ابراز رضایت کرد.
بازیکن تیم فوتبال استقلال گفت: قطعاً فردا استقلال متفاوتی را خواهید دید و امیدوارم با حمایت هواداران، دست پُر از زمین خارج شویم.
سرمربی تیم فوتبال استقلال مدعی شد تیمش در دیدار فردا مقابل الوحدات اردن برای کسب سه امتیاز بازی خواهد کرد.
سنگربان تیم فوتبال الوحدات اردن تأکید کرد، این تیم در پی کسب سه امتیاز در دیدار مقابل استقلال است.
سرمربی تیم فوتبال الوحدات اردن تأکید کرد، این تیم در دیدار فردا مقابل استقلال در پی کسب سه امتیاز است.