پنج‌شنبه 29 آبان 1404

ورزشی خبرگزاری تسنیم

ورزشی خبرگزاری تسنیم

سرمربی تیم ملی فوتبال آرژانتین به شکست مقابل اکوادور در بازی پایانی مرحله انتخابی جام جهانی 2026 واکنش نشان داد.

روز ششم رقابت‌های بوکس قهرمانی جهان با صعود علی حبیبی‌نژاد به مرحله یک‌چهارم نهایی مسابقات دنبال شد.

بازیکن جوان تنیس روی میز کشورمان در یکی از لیگ‌های معتبر قاره اروپا حضور خواهد یافت.

مهاجم استقلال در تیم ملی هائیتی دی دیدار با کاستاریکا سه بار دروازه حریف را باز کرد.

در آخرین دور از مسابقات مرحله انتخابی جام جهانی 2026 در منطقه آمریکای جنوبی، دو غول فوتبال این منطقه تن به شکست دادند.

در دومین روز از جام جهانی تیراندازی، وحید گل‌خندان رده پنجم را به خود اختصاص داد.

تیم فوتبال امید ایران بعد از موفقیت در مرحله انتخابی جام ملت‌های آسیا 2026 حالا باید با شرایط بهتری خود را آماده حضور در این رقابت‌ها کند.

تیم‌های ملی فوتبال فرانسه، انکلیس و پرتغال با پیروزی بر حریفان به کار خود در فیفادی پایان دادند.

مهاجم تیم فوتبال امید ایران گفت: از ابتدا باور داشتیم که می‌توانیم از مرحله مقدماتی صعود کنیم.

سرمربی تیم فوتبال امید ایران از باشگاه‌های لیگ برتری به دلیل همکاری با تیم امید تشکر کرد.

تیم فوتبال امید ایران امشب با شکست امارات جواز حضور در جام ملت‌های زیر 23 سال آسیا را به دست آورد.

سرپرست دبیرکلی فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی انتخاب و معرفی شد.

ملی‌پوشان جودوی ایران برای حضور در رقابت‌های رده‌سنی نوجوانان و جوانان عازم اندونزی شد.

تیم ملی والیبال ایران در آستانه آغاز رقابت‌های قهرمانی مردان جهان در دیداری دوستانه موفق به شکست تیم چهارم جهان شد.

بازیکن پرسپولیس که پیش از شروع فصل، دچار آسیب‌دیدگی شده بود هفته آینده مورد تست قرار می‌گیرد تا در صورت موفقیت در آن، به جریان تمرینات بازگردد.

لورکوزن، باشگاه پرافتخار آلمانی که روزگاری با ژابی آلونسو به اوج قهرمانی رسید، حالا با جدایی ستاره‌های کلیدی و تغییرات گسترده در کادر فنی وارد دوره‌ای پرچالش شده است.