یک‌شنبه 7 دی 1404

ورزشی خبرگزاری تسنیم

ورزشی خبرگزاری تسنیم

سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس مدعی است اکثر هواداران استقلال مخالف حضور عیسی آل‌کثیر در این تیم هستند.

وزیر ورزش و جوانان گفت: انتظار از مجموعه فدراسیون قایقرانی زیاد است، چون این دانش فنی را در اختیار دارند و می‌توانند با استفاده از دانش فنی موفق شوند.

در رقابت‌های پرتنش شطرنج آزاد لاس‌وگاس، مگنوس کارلسن بار دیگر زیر فشار روانی فرو ریخت.

قائم مقام دبیرکل ستاد ملی مبارزه با دوپینگ خبر مربوط به دوپینگ دوومیدانی‌کار اعزامی به مسابقات قهرمانی آسیا در کره جنوبی را اصلاح کرد.

هافبک گابنی تیم فوتبال استقلال پس از رسیدن به اردوی آبی‌پوشان در ترکیه، خودش را به کادر فنی معرفی کرد.

زمان و مکان جدید برگزاری جام خوان گامپر مشخص شد.

قهرمان جام جهانی باشگاه‌ها برای فروش مدافعش به روخی بلانکو چراغ سبز نشان داد.

آزمایش دوپینگ یکی از ملی‌پوشان دوومیدانی که در مسابقات قهرمانی آسیا به میزبانی کره جنوبی نیز حضور داشت، مثبت شد.

مسئول پیشین تشریفات دولت سیزدهم به عنوان سرپرست تیم فوتبال امید ایران انتخاب شد.

وزیر ورزش و جوانان گفت: باید سعی کنیم در مدیریت رشته فوتبال، برنامه‌ای‌تر عمل کنیم و برنامه بلند مدت داشته باشیم تا با حواشی کمتری مواجه باشیم.

برایان امبمو، ستاره کامرونی برنتفورد با قراردادی سنگین به منچستریونایتد پیوست؛ بازیکنی چند پسته با آماری خیره‌کننده و تجربه‌ای ارزشمند در فوتبال انگلیس. آیا او ناجی شیاطین سرخ خواهد بود؟

هافبک تیم فوتبال پیکان گفت: سبک کاری سعید دقیقی را دوست دارم و امیدوارم با این مربی نتایج خوبی بگیریم.

برای هافبک ایرانی تیم فوتبال دینامو مخاچ‌قلعه روسیه بازی کردن برای تیم فوتبال امید افتخاری بزرگ به شمار می‌آید.

رئیس فدراسیون والیبال ایران، طی حرکتی نمادین به منظور ارج نهادن به تلاش‌های تیم ملی والیبال در چارچوب مقررات و در حد توان مالی خود به تک تک بازیکنان و کادر فنی تیم ملی پاداش نقدی پرداخت کرد.

امید روانخواه سرمربی تیم فوتبال امید کشورمان به یک دلیل بازیکن ملی‌پوش سپاهان را به اردوی تیم امید دعوت نکرده است.

رقابت‌های انتخابی تیم ملی تنیس روی میز درحالی برگزار شد که چند حاشیه آن هم از سوی ملی‌پوشان، شرایط نامطلوبی را به وجود آورد.