دوشنبه 6 اسفند 1403

ورزشی خبرگزاری تسنیم

ورزشی خبرگزاری تسنیم

یکی از دیدارهای هفته بیست‌وهشتم لیگ یک به دلیلی عجیب برگزار نشد.

نیمی از تیم‌های راه‌یافته به مرحله یک‌چهارم نهایی جام ملت‌های فوتسال آسیا مشخص شدند.

توضیح سرمربی تیم فوتبال سپاهان در مورد نمایش متفاوت تیمش در نیمه دوم دیدار مقابل ملوان بندر انزلی جالب توجه بود.

سرمربی تیم فوتبال ذوب‌آهن می‌گوید با وجود پیروزی تیمش مقابل آلومینیوم اراک، شاگردان او نیمه اول خوبی را سپری نکردند.

سرمربی تیم فوتبال آلومینیوم اراک گفت: چیزی که ما را خیلی اذیت می‌کند، این است که نمی‌توانیم از موقعیت‌های 60 یا 70 درصدی خود استفاده کنیم.

سپاهان در حالی موفق به شکست ملوان شد که در پنج بازی قبلی‌اش با این تیم در کسب پیروزی ناکام مانده بود.

کاپیتان تیم فوتبال استقلال تأکید کرد، هر اقدامی که در اراک انجام داده فقط در راستای حفظ آرامش و جلوگیری از تنش بوده است.

هفته بیست‌وچهارم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور با پیروزی ذوب‌آهن اصفهان مقابل آلومینیوم اراک ادامه یافت.

وزارت ورزش سرپرست جدید فدراسیون ورزش روستایی، عشایری و بازی‌های بومی محلی را منصوب کرد.

شاگردان تارتار نیمه نخست دیدار مقابل سپاهان را با پیروزی پشت سر گذاشتند.

علیرضا مُهمدی می‌گوید شاید مربیان بعد از آنکه در تایم اول 2 بر صفر از حریف ازبکش عقب افتاد، به او برای جبران نتیجه اطمینان نداشتند، اما خودش باور داشت که در خاک امتیاز خواهد گرفت.

در پایان مسابقات گزینشی قاره‌ای تعداد سهمیه‌های کشتی ایران به عدد 11 رسید و تنها کار کسب یک سهمیه کشتی آزاد به گزینشی جهانی کشیده شد.

نیمه نخست دیدار ذوب‌آهن اصفهان - آلومینیوم اراک به نتیجه تساوی انجامید.

فدراسیون کشتی، ابراهیم مهربان را به عنوان سخنگوی جدید این فدراسیون معرفی کرد.

نایب‌قهرمان وزن 82 کیلوگرم جهان در سال 2023، با نمایشی خوب مقابل حریف عنوان‌دار ازبکستانی به سهمیه المپیک در وزن 87 کیلوگرم رسید.

تیم فوتبال جوانان بانوان ایران در دیدار مقابل ازبکستان در تورنمنت کافا به برتری رسید.