سه‌شنبه 7 اسفند 1403

ورزشی خبرگزاری تسنیم

ورزشی خبرگزاری تسنیم

دروازه‌بان تیم فوتبال استقلال گفت: هواداران ما بدانند بعضی تلاش‌ها برای حل مشکلات این تیم بیهوده است چرا که استقلال را نمی‌خواهند.

مربی تیم فوتبال استقلال گفت: در بازی پرسپولیس با ملوان اشتباه داوری به سود پرسپولیس بود ولی داوران به ضرر ما قضاوت می‌کنند.

هافبک استقلال، تصمیمات داور را دلیل عقب‌نشینی آبی‌ها در نیمه دوم دیدار با آلومینیوم اراک می‌داند.

هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: یکسری اتفاقات در استقلال می‌افتد که از دیدن آنها مغزم سوت می‌کشید.

مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: نیم‌فصل دوم برای همه تیم ها سخت است و تیم‌هایی که مدعی هستند کار سخت‌تری دارند.

کارشناس داوری کشورمان گل پرسپولیس را مردود دانست و اعلام کرد باید در این مسابقه یک ضربه پنالتی برای ملوان گرفته می‌شد.

سرمربی تیم فوتبال ملوان از هواداران این تیم بابت شکست در دیدار مقابل پرسپولیس عذرخواهی کرد.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: 5 بانک به صورت کنسرسیوم اعلام آمادگی کردند و روز سوم اردیبهشت واگذاری باشگاه انجام می‌شود.

تیم ملی بسکتبال با ویلچر ایران در نخستین دیدار خود در رقابت‌های انتخابی پارالمپیک 2024 پاریس مقابل تیم فرانسه شکست خورد.

سپاهان اصفهان با دو امتیازی که برابر نساجی مازندران از دست داد، از صدر جدول لیگ برتر فوتبال بیشتر فاصله گرفت.

تیم فوتبال پرسپولیس با پیروزی مقابل ملوان بندر انزلی دوباره به یک‌قدمی استقلال در صدر جدول رده‌بندی لیگ برتر رسید.

مدافع استقلال مدعی شد که پیش از جدایی خود از آلومینیوم اراک، از باشگاه پرسپولیس پیشنهاد دریافت کرده است و سرخپوشان حاضر شدند هزینه فسخ قرارداد او با آلومینیوم را پرداخت کنند.

مربی تیم فوتبال استقلال گفت: یکسری‌ها که خودی و غیرخودی هستند نمی‌خواهند استقلال قهرمان لیگ شود.

بازیکن تیم فوتبال استقلال می‌گوید بابت مشکلات مالی، او و 2 بازیکن دیگر این تیم، مجبور به فروش خودروی خود شدند.

سرمربی تیم فوتبال هوادار گفت: اینکه داوری دیدار با گل‌گهر بد بوده و به نفع ما سوت زده است را قبول نمی‌کنم.

مربی تیم فوتبال استقلال گفت: در حق تیم ما اجحاف می‌شود و خودی و غیرخودی دوست ندارند ما به عنوان قهرمانی برسیم.