سه‌شنبه 14 اسفند 1403

تصادف رانندگی در محور لردگان 2 کشته داشت

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
تصادف رانندگی در محور لردگان 2 کشته داشت

شهرکرد - ایرنا - رییس پلیس راه چهارمحال و بختیاری گفت: در پی تصادف رانندگی در محور لردگان به آلونی 2 نفر جان خود را از دست دادند.

سرهنگ سید غلامعلی نوربخش روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تصادف رانندگی صبح روز یکم تیرماه بین یک دستگاه تریلی و پراید در حوالی روستای "صالحات" رخ داد.

وی گفت: در این حادثه راننده 47 ساله پراید به همراه سرنشین 18 ساله، سر صحنه تصادف کشته شدند.

وی افزود: دلیل بروز این حادثه رانندگی توسط کارشناسان پلیس راه، به علت عدم توجه به جلو از سوی راننده تریلی اعلام شده است.

به گزارش ایرنا، براساس اعلام پزشکی قانونی 221 نفر در استان درسال‌گذشته براثر حواث رانندگی فوت کردند که جسد این افراد به پزشکی قانونی ارجاع داده شده است.

از این تعداد 175 نفردر جاده‌های برون شهری، 22 نفر در جاده‌های روستایی و 22 نفر در جاده‌های درون شهری و یک نفردر جاده های خارج از حریم راه و جاده‌های اختصاصی بودند.

لردگان در 160کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری قرار دارد.

*س_برچسب‌ها_س*