چهارشنبه 23 مهر 1404

تعریف 161 طرح حیاتی برای کاهش محدودیت‌های شبکه سراسری برق در سال آینده

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
تعریف 161 طرح حیاتی برای کاهش محدودیت‌های شبکه سراسری برق در سال آینده

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی شرکت توانیر، از اولویت‌بندی طرح‌های حیاتی برای تابستان 1405 خبر داد

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی شرکت توانیر، از اولویت‌بندی طرح‌های حیاتی برای تابستان 1405 خبر داد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، ابوالفضل اسدی گفت: در شرایطی که منابع نقدینگی کشور محدود و نیاز به بهبود شاخص‌های شبکه برق و پاسخگویی به رشد بار مصرفی هر سال بیش از پیش احساس می‌شود، شرکت توانیر برای تسریع در اجرای طرح‌های حیاتی و مدیریت بهینه منابع، اقدام به اولویت‌بندی طرح‌های مرتبط می‌کند که در مرداد ماه سال جاری از طریق جلسات متعدد با شرکت‌های برق منطقه‌ای، توزیع و مدیریت شبکه برق ایران به شرکت‌ها ابلاغ شده و با هدف عبور موفق از اوج بار سال آتی انتخاب شده‌اند.

وی ادامه داد: اولویت‌های انتخاب طرح‌ها به ترتیب رفع محدودیت‌های انتقال و فوق توزیع، تأمین بار مشترکین جدید و ارتقای قابلیت اطمینان و پایداری شبکه بوده است.

اسدی همچنین افزود: در مجموع، برای سال 1405 تعداد 161 طرح حیاتی با ظرفیت 11,170 مگاولت آمپر و بیش از 2,100 کیلومتر مدار خط درنظر گرفته شده که برای اجرای آن‌ها اعتبار مورد نیاز بالغ بر 40 هزار میلیارد ریال خواهد بود.

وی اظهار داشت: شرکت توانیر به منظور تسریع در اجرای این طرح‌ها، علاوه بر نظارت هفتگی و استفاده از سامانه مدیریت طرح‌های انتقال، بازدید دوره‌ای را انجام می‌دهد و هماهنگی‌های لازم را برای تحویل به موقع 62 دستگاه ترانسفورماتور قدرت با شرکتهای سازنده صورت داده است.

به گفته اسدی، تاکنون پیشرفت کلی طرح‌ها به حدود 47 درصد رسیده است.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی شرکت توانیر در پایان خاطرنشان کرد: امید است با اجرای موفق این طرح‌ها، شاهد کاهش محدودیت‌های شبکه انتقال و عبور موفق از اوج بار تابستان 1405 باشیم.