دوشنبه 10 آذر 1404

تعمیرات 70 ساعته یک نیروگاه در 13 ساعت به اتمام رسید

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
تعمیرات 70 ساعته یک نیروگاه در 13 ساعت به اتمام رسید

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، تامین برق در فصل گرم با دشواری‌های بسیار همراه است که یکی از این دشواری‌ها حفظ روند تولید نیروگاه‌های بزرگ در هنگام کار با حداکثر ظرفیت به شمار می‌رود.

در همین راستا، هفته گذشته در یکی از نیروگاه‌های بزرگ جنوب غرب کشور که 35 درصد از برق استان خوزستان را تامین می‌کند، اختلالی در سیستم بویلرها به وجود آمد که زمینه توقف فعالیت واحد نیروگاهی را فراهم می‌کرد.

فشار در لوله‌های آسیب دیده بویلر بر اساس مستندات فنی بالای 25 بار بود و دمای محیط حضور این تجهیزات در هنگام توقف فعالیت به نزدیک 80 درجه سانتیگراد می‌رسید.

بر اساس پیش‌بینی‌های انجام شده، تعمیرات این ناحیه به دلیل زمان‌بری سرد شدن محیط فعالیت نزدیک به 70 ساعت برآورد می‌شد، اما با حضور جهادی نیروهای تعمیرات نیروگاه عملیات رفع نقص بویلرها پیش از کاهش دمای محسوس محیط آغاز شد و عملیات 70 ساعته تعمیرات در کمتر از 13 ساعت به اتمام رسید.

به گزارش فارس، تامین برق پایدار در فصل تابستان و جلوگیری از ایجاد مشکل برای مردم سبب شد تا شاهد فعالیت کارگران در دمای 80 درجه سانتی‌گراد باشیم و همچنین اختلالی در تامین برق و پایداری شبکه ایجاد نشود.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید تعمیرات نیروگاهی نیروگاه خوزستان تعمیرات 70 ساعته 13 ساعت این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است