شنبه 7 تیر 1404

تعویق لیگ و تکمیل بازسازی آزادی:/ استقلال و پرسپولیس هیچ‌جا نمی‌روند

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
تعویق لیگ و تکمیل بازسازی آزادی:/ استقلال و پرسپولیس هیچ‌جا نمی‌روند

تعمیرات ورزشگاه آزادی همچنان ادامه دارد، اما طبق اخبار جدید، این ورزشگاه ممکن است از هفته‌های دوم و سوم لیگ برتر آماده میزبانی شود.

به گزارش "ورزش سه"، چند فصلی است که بازسازی ورزشگاه آزادی در دستور کار مدیران ورزش کشور است و به همین دلیل، میزبانی این ورزشگاه در هر مقطع از مسابقات، محل بحث قرار گرفته. در شروع فصل پیش، ورزشگاه آزادی در دسترس نبود و سرخابی‌ها میزبانی خود در هفته های ابتدایی را خارج از تهران برگزار کردند و پس از آن هم در ورزشگاه شهر قدس به مصاف میهمان‌های ایرانی و آسیایی خود رفتند.

روز اول بهمن 1403یعنی اولین هفته از نیم فصل دوم، استقلال و شمس آذر در ورزشگاه آزادی مقابل هم قرار گرفتند تا به نوعی بازگشایی مجدد آن را به طور رسمی اعلام کنند. با این حال، با پایان یافتن فصل مسابقات، اعلام شد آزادی قرار است مجدد در دست تعمیر قرار بگیرد و به همین دلیل میزبانی فصل بعد استقلال و پرسپولیس باید در یکی از دو ورزشگاه تختی و شهر قدس انجام شود.

حتی شنیده هایی حکایت از این داشت که فقط دیدارهای مهم لیگ برتر یعنی دربی تهران و مصاف سرخابی‌ها با سپاهان و تراکتور در این ورزشگاه انجام خواهد شد.

همین چند هفته پیش بود که داود رفعتی دبیر ستاد استانداردسازی ورزشگاه‌ها گفته بود احتمالا ورزشگاه آزادی تا پایان نیم فصل اول در چرخه میزبانی قرار نداشته باشد منتها حالا خبرهایی جدید در این باره مخابره شده است. به گفته یکی از مسئولان فدراسیون این ورزشگاه در هفته های دوم و سوم لیگ برتر آمادگی میزبانی را به دست بیاورد؛ هر چند در این باره توضیح بیشتری داده نشده که میزبانی از همه مسابقات این دو تیم یا فقط دیدارهای مهم و پر تماشاگر.

با توجه به تعویق صورت گرفته در شروع فصل آتی لیگ برتر، هفته دوم و سوم این مسابقات در اواسط شهریور ماه برگزار خواهد شد و باید دید آیا روند بازسازی ورزشگاه آزادی به نحوی است که تا دو ماه آینده قابل استفاده باشد یا خیر.