تلاشها ادامه دارد؛/ آزادی فعلا آماده میزبانی آسیایی نیست
![تلاشها ادامه دارد؛/ آزادی فعلا آماده میزبانی آسیایی نیست](https://news-cdn.varzesh3.com/pictures/2023/07/11/A/r4mcydmm.jpg?w=800)
رییس هیئتمدیره باشگاه پرسپولیس از ادامه تلاش برای میزبانی این تیم در ورزشگاه آزادی خبر داد.
به گزارش ورزش سه، حسین شهریاری در این خصوص گفت: پیکیریهای زیادی که از سوی باشگاه و فدراسیون شد، میزبانی ایران را قطعی کرد و امیدوارم ورزشگاه هم آماده شود. از وزارت ورزش آماده شد تا سایر نهادها که ورزشگاه آماده شود.
رییس هیئتمدیره پرسپولیس در مورد الزام تکنولوژی داوری عنوان کرد: وی ای آر یک الزام است و قطعا مسئولان فدراسیون این کار را خواهند کرد که این اتفاق بیفتد و میزبانی انجام شود. ما هم درخواست داریم که وزارت ورزش و فدراسیون پیگیری کنند.
شهریاری با اشاره به روند بازسازی ورزشگاه آزادی گفت: من اطلاع دقیقی از ورزشگاه آزادی ندارم اما به نظر تلاش میکنند میزبانی اتفاق نیفتد.