تلخ و شیرین جشنواره
دومین روز از جشنواره فیلم فجر با اکران «علفزار» و «شادروان» همراه بود؛ دو فیلمی که اولی هرچه قدر کام تماشاگر را تلخ می کند، «شادروان» با خنده هایی که از او می گیرد، حس و حالش را خوب می کند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کاظم دانشی در نخستین تجربه فیلم بلند خود، به سراغ داستانی واقعی رفته بود و با شروعی طوفانی، تماشاگر را در همان دقایق ابتدایی، غافلگیر می کند.
داستان فیلم «علفزار» در یک دادگاه می گذرد و فیلمنامه ای پر از جزئیات که به نقل از کارگردان، 14 بار بازنویسی شده است. ناگفته نماند که به جز یک سوم پایانی کار که عملا تماشاگر آخر فیلم را کاملا حدس زده، در باقی لحظات فیلم، به خوبی با آن همراه می شود.
کارگردانی حساب شده دانشی در این فیلم، دوستداران سینما را امیدوار می کند تا در آینده منتظر فیلم های بعدی او باشند و این امید را می دهد که کارگردانی جوان و آینده دار به سینمای ایران اضافه شده است؛ این را می شود از تشویق و تمجیدهای اهالی رسانه بعد از دیدن فیلم به خوبی درک کرد.
پژمان جمشیدی که حالا پس از چندین سال بازیگری به پختگی کامل رسیده تا از پس هر نقشی به خوبی برآید، در کاراکتری متفاوت از فیلم های گذشته اش که اغلب کمدی بودند، در نقش یک بازپرس و در فضایی کاملا جدی در این فیلم ایفای نقش کرده است. علاوه بر جمشیدی سایر بازیگران نیز با بازی های سنجیده، فیلمنامه «علفزار» را به خوبی جلو می برند.
اعتراض اهالی رسانه جواب داد
در روز نخست جشنواره و در زمان نشست خبری فیلم «مرد بازنده» که با استقبال اهالی رسانه برگزار شد، به علت فضای محدود سالن نشست خبری، بسیاری از عکاسان و خبرنگاران نتوانستند وظیفه خود را به درستی انجام دهند و همین باعث بوجود آمدن اعتراضات بسیاری شد که مسئولان برگزاری جشنواره، تصمیم گرفتند تا در روز دوم این فستیوال، نشست های خبری فیلم ها را در همان سالن اصلی تماشای فیلم ها برگزار کنند تا همه خبرنگاران و عکاسان براحتی کار خبر خود را انجام دهند.
«شادروان» ی که به جای گریه همه را خنداند
حسین نمازی در دومین فیلم بلند خود مراسم های پس از مرگ را در قالب طنزی اجتماعی روایت می کند؛ پدر خانواده بر اثر حادثه ای فوت می کند و فرزندان او به علت مشکلات مالی نمی توانند جنازه را خاک کنند و همین باعث اتفاقات خنده داری در طول فیلم می شود؛ البته نمازی سعی کرده تا مفاهیمی همچون خانواده، همدلی و با هم بودن را در فرمی طنز به تصویر کشد.
رضا رویگری، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون که چند سالی است به علت بیماری، فعالیت هنری خاصی ندارد، با ایفای نقشی کوتاه در این فیلم و با حضور خود در نشست خبری «شادروان» با تشویق اهالی رسانه روبرو شد.
قطعا نمازی در ساخت این فیلم به فکر گیشه هم بوده و با شوخی های متعددی که در فیلم قرار داده، سعی کرده تا تماشاگر را با حال خوش به خانه بفرستد. سینا مهراد، بهرنگ علوی، نازنین بیاتی، گلاره عباسی، ایمان برات پور و رویا تیموریان از جمله بازیگران این فیلم هستند.
انتهای پیام /