تلفات حوادث رانندگی در خراسان جنوبی 86 درصد کاهش یافت
![تلفات حوادث رانندگی در خراسان جنوبی 86 درصد کاهش یافت](https://img9.irna.ir/d/r1/2019/12/17/4/156829242.jpg)
بیرجند - ایرنا - فرمانده انتظامی استان خراسان جنوبی از کاهش 86 درصدی تلفات و 34 درصدی مجروحان حوادث رانندگی طی هفته گذشته در این استان خبر داد.
سرهنگ ناصر فرشید روز شنبه اظهار داشت: با تلاش ماموران پلیس در خراسان طی یک هفته گذشته تلفات جادهای 86 درصد و مجروحان سوانح رانندگی طی همین مدت 34 درصد کاهش داشته است.
وی افزود: همچنین طی هفته گذشته ماموران پلیس 880 کیلوگرم انواع مواد مخدر را از سوداگران مرگ کشف و 139 قاچاقچی مواد مخدر را در این رابطه دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی خراسان جنوبی با بیان اینکه 19 هزار لیتر سوخت قاچاق طی یک هفته کشف شده است گفت: ماموران در زمینه حمل قاچاق کالا و فراوردههای نفتی 95 قاچاقچی را دستگیر کردند.
وی از دستگیری 51 سارق نیز خبر داد و گفت: سارقان دستگیر شده به 92 فقره سرقت در خراسان جنوبی اعتراف کردهاند.
به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ فرشید بر رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی تاکید کرد و گفت: طی هفته گذشته 337 خودرو و 227 متورسیکلت متخلف، توقیف و روانه پارکینگ شده است.
*س_برچسبها_س*