سه‌شنبه 4 آذر 1404

تله پرسپولیس برای حریفان

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
تله پرسپولیس برای حریفان

ورزش سه نوشت: از پنج رقیب پرسپولیس تا اینجای فصل سه تیم از آنها بازی را ده نفره به پایان رسانده‌اند.

پرسپولیس در لیگ بیست و دوم خیلی زود صدرنشین شد و با دو تساوی و سه پیروزی متوالی به اولین تیم دو رقمی از لحاظ امتیاز تبدیل شد و با 11 امتیاز در صدر قرار گرفت.

نکته جالب در مورد حریفان پرسپولیس ده‌نفره شدن سه‌تا از آنها مقابل این تیم است. در هفته اول ذوب آهن نادر محمدی را به دلیل دریافت کارت زرد دوم مقابل سرخ‌ها اخراج شده دید و مجبور شد با ده‌نفر برای بسته نگه داشتن دروازه خود تلاش کند.

در هفته دوم و در شرایطی که فولاد نیز همانند ذوب آهن برای گل نخوردن در دقایق پایانی در لاک دفاعی فرو رفته بود، در وقت‌های اضافه نیمه دوم علیرضا کوشکی با خطای شدید کارت قرمز گرفت تا فولاد دقایق کوتاهی را ده‌نفره بازی کند.

در بازی هفته پنجم پرسپولیس مقابل هوادار، در حالی که محمد عمری در دقیقه 90 در موقعیت تک به تک قرار داشت و حتی فرصت پاس دادن به هم‌تیمی خود نیز برایش مهیا بود توسط امیرحسین پورمحمد سرنگون شد تا داور مدافع هوادار را با کارت قرمز مستقیم اخراج کند.

البته بازی هوادار و پرسپولیس درگیرانه دنبال شد و چهار بازیکن از تیم پرسپولیس نیز با کارت زرد جریمه شدند.

256 251

کد خبر 1671555