یک‌شنبه 23 شهریور 1404

تمامی محصولات نمایشگاه اسباب‌بازی، تولید داخلی هستند

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
تمامی محصولات نمایشگاه اسباب‌بازی، تولید داخلی هستند

مهدی‌زاده گفت: محصولات نمایشگاه اسباب‌بازی که این روزها در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برپاست، تولید داخل کشور هستند.

رئیس دبیرخانه شورای نظارت بر اسباب بازی گفت: محصولات نمایشگاه اسباب‌بازی تولید داخلی هستند و تعداد کمی از آن‌ها کپی شده اند.

این نمایشگاه مربوط به بخش خصوصی است و شورای نظارت بر اسباب بازی در جریان حمایت از تولید ملی، در صدد تقویت بخش خصوصی برای برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی است. نمایشگاه اسباب بازی از دیروز فعالیت خود را در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز کرده است.

به گفته مهدی‌زاده، وجود چنین نمایشگاه‌هایی علی رغم نواقص موجود دارای دستاورد‌های بسیاری است که یکی از آنها ارتباط مستقیم تولیدکننده با مخاطبان خود و هم افزایی هرچه بیشتر است.

رئیس دبیرخانه شورای نظارت بر اسباب بازی می‌گوید: در تلاش هستیم تا با تقویت بعد نظارتی اسباب بازی‌هایی با کیفیت هرچه بهتر به دست کودکان برسد.

به گفته او محصولات این نمایشگاه صد در صد تولید داخلی است. نمایشگاه اسباب بازی در کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان تهران، با بیش از 90 غرفه و حدود 1000 محصول و حضور تولیدکنندگان از سراسر کشور ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سایر حوزه ها