تمدن نوین اسلامی
تمدن نوین اسلامی
قم - ایرنا - رییس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ع) گفت: تحول در علوم انسانی مقدمه اصلی در حرکت جامعه به سمت تمدن نوین اسلامی است، برخی از آموزههای علوم انسانی رایج در جامعه ما دقیقا در مقابل ارزشهای دینی و اسلامی قرار گرفتهاست.
مهدی کلهر، مشاور رسانه ای دولت نهم و دهم و مشاور پیشین رئیس سازمان صداوسیما به جماران گفت: امروز فقط با تکیه بر خمینی (س) و وصیت نامه ایشان و توصیههای ایشان میتوانیم از مشکلات داخلی خودمان، عبور کنیم.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدحسین ساعی در برنامه «جریان» که از شبکه یک سیما به مناسب برگزاری جایزه مصطفی (ص) در اصفهان پخش شد، درباره رشد و مرجعیت علمی در دورانهای مختلف تاریخی اظهار کرد: ریشه اصلی رشد یا مرجعیت علمی به یک امر روانشناسی اجتماعی به نام خودباوری برمیگردد و برای اینکه مشخص شود جامعهای با رشد علمی مواجه هست یا نه؟ باید دید که نخبگان و روح جمعی جامعه چقدر...
عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: نظریه «مردمسالاری دینی» رهبر معظم انقلاب باید در دانشگاهها تبیین شود.
گفتوگو را یگانه راه برای دستیابی به صلحی پایدار در منطقه میدانیم. مسلمانان از تمامی اقوام و مذاهب برای ایفای نقش در تمدن نوین اسلامی نیازمند امنیت پایدار هستند. تعصبات قومی و زبانی، جز بازگشت خسارات سابق و درگیری و نزاع ملی، پیامد دیگری ندارد.
رئیس شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان گفت: این تفاهمنامه میان شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان و سازمان کامستک برقرار شد تا این دو مجموعه، مرکز تبادلات علمی در موضوع فناوری میان کشورهای جهان اسلام قرار گیرند.
دکتر سید ابراهیم رئیسی در پیامی به همایش تقدیر از موکبداران اربعین 1402 گردهمایی اربعین را نشانه وحدت اسلامی و بستری برای ظهور دانست.
رئیس جمهور گفت: گردهمایی اربعین که نمایانگر وحدت و اتحاد و روایتگر دلدادگی و عشق به امام حسین (ع) است، اکنون به بستری بینظیر برای تولید قدرت در جهان اسلام، تربیت جمعی جامعه اسلامی، تحکیم پیوندهای مؤمنین و ایجاد آمادگی برای ظهور تبدیل شده است.
رئیس دانشگاه اصفهان گفت: در اوایل قرن 21 در کشورهای شرق و اسلامی به ویژه ایران بعد از انقلاب یک احیای تمدنی رخ داده است که مقام معظم رهبری آن را تمدن نوین اسلامی نامگذاری کرده است.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: حمایت از مردم ستمدیده فلسطین همچنان اولویت ارزشهای مشترک جهان اسلام برای دستیابی به وحدت است.
تحقیقات پروفسور امید فرخزاد دانشمند ایرانی مقیم آمریکا به توسعه نانوداروهای و نانوذرهها در حد استفاده بالینی موثر بر درمان بیماری سرطان و ساخت ذرات نانویی برای دارورسانی به عضو هدف انجامید و برای این دستاورد، برگزیده پنجمین دوره جایزه مصطفی شد.
اصفهان - ایرنا - رییس جمهور شامگاه جمعه در مراسم آغاز به کار پنجمین دوره رویداد بین المللی «جایزه مصطفی» گفت: علمی با اصالت است که رفاه، سعادت و آینده بشر و تمدن نوین اسلامی را رقم بزند.
اصفهان - ایرنا - رییس جمهور با اشاره به اینکه علمی با اصالت است که رفاه، سعادت و آینده بشر و تمدن نوین اسلامی را رقم بزند، گفت: امروز جوامع بشری بیش از هر زمان دیگری به «علم نافع» نیاز دارند تا بتواند با ایجاد نورانیت، ظلمت، تبعیض، بی عدالتی و فساد را از بین برده و به زندگی انسان هویت ببخشد.
اقتصادنیوز: سیدابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان در مراسم افتتاحیه جایزه مصطفی (ص): گفت: نگرانی غرب از ایران اسلامی به این دلیل است که یک تمدن رقیب ایجاد شود و تمدن ادعایی آنان را تهدید کند و اساس ایرانهراسی نیز در همبن موضوع ریشه دارد.
رئیسی: نگرانی غرب از ایران اسلامی به این دلیل است که یک تمدن رقیب ایجاد شود و تمدن ادعایی آنان را تهدید کند.
رییسجمهور در افتتاحیه جایزه مصطفی گفت: جایزه مصطفی از تمامی جایزههای دیگر متفاوت است و در جایزه مصطفی علم، علمی باید باشد که اصالت، رفاه بشریت، سعادت انسان و تمدن نوین اسلامی را رقم بزند.