تنگه هرمز
تنگه هرمز
دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران بر آزادسازی داراییهای مسدود شده ایران تاکید کرد.
دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران بر آزادسازی داراییهای مسدود شده ایران تاکید کرد.
نماینده رهبر انقلاب اسلامی و دبیر شورای عالی امنیت ملی در دیدار سفیر چین گفت: آمریکا باید جنگ را پایان دهد و پولهای مسدود شده ایران را بپردازد.
مشاور رهبر معظم انقلاب نوشت: این بار هم تنبیه متجاوز ادامه دارد و تنگه هرمز باز نخواهد شد تا شرایط ایران محقق شود.
قیمت نفت برنت در پی افزایش تنشهای میان ایران و آمریکا و کاهش شدید تردد نفتکشها در تنگه راهبردی هرمز، برای نخستین بار در دو هفته گذشته به مرز 90 دلار در هر بشکه رسید.
قیمت آلومینیوم با تداوم نگرانیها درباره اختلال عرضه و بازگشایینشدن تنگه هرمز، برای هفتمین روز متوالی افزایش یافت و به بالاترین سطح هفت هفته اخیر رسید.
قیمت آلومینیوم با تشدید نگرانیها درباره عرضه و بنبست بازگشایی هرمز صعود کرد.
سازمان هواشناسی نسبت به تشدید رگبار و رعد و برق در شمال کشور تا جمعه (23 مرداد)، فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات تهران و البرز همچنین افزایش ارتفاع موج در آبهای جنوب کشور هشدار داد.
رئیس ستادکل نیروهای مسلح در پیام های جداگانه انتصاب فرماندهان جدید نیروهای مسلح را تبریک گفت.
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا با تقدیر از مرزبانان، گفت: مرزبانی فراجا طی یک سال گذشته تلاش دشمن برای نفوذ از مرزهای غربی و شرقی را ناکام گذاشت.
صدور احکام جدید فرماندهی نیروهای مسلح، از مهمترین تحولات نظامی امنیتی روز گذشته به شمار میرود.