سه‌شنبه 5 اسفند 1404

تنیس آزاد استرالیا | راهیابی جوکوویچ و بارتی به دور سوم

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
تنیس آزاد استرالیا | راهیابی جوکوویچ و بارتی به دور سوم

به گزارش خبرگزاری فارس، سومین روز از مسابقات تنیس آزاد استرالیا با برتری نواک جوکوویچ مرد شماره 2 تنیس جهان و اشلی بارتی تنیسور شماره یک زنان جهان پیگیری شد.

جوکوویچ امروز در مرحله دوم مقابل تاتسوما ایتو از ژاپن در 3 ست با امتیازهای 6-1، 6-4، 6-2 پیروز شد و به مرحله بعد راه پیدا کرد. وی دور بعد با نیشی‌اوکا از ژاپن روبه‌رو می‌شود.

میلوس روانیک تنیسور 29 ساله اهل کانادا در دیدار با کریستین گارین از شیلی با نتیجه 6-3، 6-4، 6-2 پیروز و راهی دور سوم شد. وی در مرحله بعد مقابل استفانو تسیتسیپاس تنیسور شماره 6 جهان قرار می‌گیرد.

در بخش زنان، اشلی بارتی تنیسور شماره یک زنان جهان در دومین مسابقه خود مقابل هرکوگ 2 بر صفر با امتیازهای 6-1 و 6-4 پیروز و راهی دور سوم شد.

نائومی اوساکا تنیسور شماره 3 زنان جهان در دیدار با ژنگ سیاسیا از چین در 2 ست با نتیجه 6-2، 6-4 پیروز شد و به دور سوم راه یافت. کارولین ووزنیاکی مقابل یاسترمسکا با نتیجه 2 بر صفر و با امتیازهای 7-5، 7-5 به برتری رسید.

کوکو گاف تنیسور 15 ساله آمریکایی که در دور نخست ونوس ویلیامز را از پیش رو برداشته بود در دور هم مقابل کریستیا 2 بر یک با امتیازهای 4-6، 6-3، 7-5 پیروز شد. وی در مرحله بعد با نائومی اوساکا روبه‌رو خواهد شد.

انتهای پیام / س

استرالیا زنان تنیس نواک جوکوویچ