جمعه 19 بهمن 1403

تهدید مافیای مواد مخدر برای لیونل مسی

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
تهدید مافیای مواد مخدر برای لیونل مسی

فارس نوشت: ناامنی در روزاریو، یک مانع بزرگ بر سر بازگشت مسی به فوتبال آرژانتین است.

همزمان با ابراز علاقه ستاره آرژانتینی برای بازگشت به تیم نوجوانی خود اما ناامنی در شهر روزاریو یک مانع بزرگ بر سر راه مسی ایجاد کرده است.

وبگاه روسی «چمپیونات» با انتشار گزارشی نوشته لیونل مسی بارها درباره آمادگی برای تمام‌کردن دوران حرفه‌ای فوتبال خود در تیم شهر زادگاه خود یعنی «نیوولز اولد بولز» ابراز آمادگی کرده اما ناامنی در شهر روزاریو ممکن است او را از این تصمیم منصرف کند.

چمپیونات نوشته روزاریو به امپراتوری مواد مخدر در آرژانتین تبدیل شده و با وجود اعلام رئیس‌جمهور آرژانتین مبنی بر اعزام 1400 نیروی امنیتی اضافی به روزاریو برای مقابله با کارتل‌های مود مخدر، اما به دلیل سیستم سیاسی فدرالی آرژانتین، دخالت نظامی مستقیم دولت مرکزی در این مناطق غیرممکن است.

چندی پیش افراد مسلح به یک سوپرمارکت در شهر روزاریو که مالک آن خانواده «آنتونلا راکوزو» همسر مسی است حمله کردند و پس از شلیک چند گلوله پیام «مسی، ما منتظر تو هستیم. پابلو جاوکین (شهردار روزاریو) یک قاچاقچی مواد مخدر است. او از تو حمایت نخواهد کرد» را نیز از خود به‌جا گذاشتند.

258 258

کد خبر 1748619