توافق هسته ای
توافق هسته ای
تهران - ایرنا - رسانه های خارجی ضمن بازتاب فوری بیانات امروز رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره پاسخ انتقامجویانه ایران به اقدام تروریستی دولت آمریکا، بخشهایی از سخنان معظمله به ویژه «سیلی به آمریکا» را در صدر خبرهای خود منتشر کردند.
پکن - ایرنا - «چاینا ارگ» از رسانه های برجسته چین در گزارش تحلیلی خاطر نشان کرد که ترور سردار سپهبد سلیمانی بحرانی برای آینده ریاست جمهوری دونالد ترامپ در آمریکاست و شاید او دیگر آینده رهبری خود را بر آمریکا شاهد نباشد.
لندن - ایرنا - نشریه انگلیسی فایننشال تایمز در گزارشی نوشت: پیامدهای ناشی از تصمیم رئیس جمهوری آمریکا درباره ترور سردار سپهبد «قاسم سلیمانی» باعث ایجاد شکاف میان مقامات پنتاگون بر سر خروج نظامیان آمریکا از عراق و اقدام نظامی علیه ایران شده است.
سفیر ایران در عراق، اقدام دولت آمریکا در ترور سردار قاسم سلیمانی، ابو مهدی المهندس و دیگر همرزمانشان را نشانه آشکار حمایت آمریکا از تروریسم عنوان کرد.
سفیر ایران در عراق، اقدام دولت آمریکا در ترور سردار قاسم سلیمانی، ابو مهدی المهندس و دیگر همرزمانشان را نشانه آشکار حمایت آمریکا از تروریسم عنوان کرد.
بلگراد - ایرنا - معاون وزیر امور خارجه اسلوونی در دیدار با سفیر ایران در لوبلیانا درباره اقدام اخیر تروریستی آمریکا در به شهادت رساندن سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی گفت: شاهد حوادثی هستیم که با حقوق بین الملل مغایرت کامل دارد.
سفیر ایران در عراق، اقدام دولت آمریکا در ترور سردار قاسم سلیمانی، ابو مهدی المهندس و دیگر همرزمانشان را نشانه آشکار حمایت آمریکا از تروریسم عنوان کرد.
تهران - ایرنا - تارنمای شبکه سی ان ان با اشاره به تصویب خروج نیروهای آمریکایی در مجلس عراق نوشت: در صورت بیرون رانده شدن نیروهای آمریکا از عراق، در واقع سردار (شهید) قاسم سلیمانی انتقام خود را گرفته است.
تهران - ایرنا - نشریه آلمانی «دی ولت» به انفعال اروپا در برابر ایران و عراق اشاره کرد و تلاش قدرتهای اروپایی برای میانجگیری در برجام را بینتیجه خواند.
تهران - ایرنا - جرمی هانت وزیر امور خارجه سابق انگلیس در واکنش به حمله روز جمعه آمریکا در عراق که منجر به شهادت سردار قاسم سلیمانی شد، گفت که بحران کنونی، بزرگترین شکاف ممکن را در ائتلاف ناتو ایجاد کرده است.
پکن - ایرنا - خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی در تحلیلی در واکنش به شهادت سردار سلیمانی در عراق توسط آمریکا خاطر نشان کرد دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا در مخمصه بزرگی گرفتار شده است و برای برون رفت از این چالش با دردسر مواجه شده است.
تهران - ایرنا - یک دانشمند هستهای آمریکایی تصریح کرد، گام جدید ایران در کاهش تعهداتش در قبال برجام به معنای حرکت این کشور به سوی تسلیحات هستهای نیست و آمریکا باید به دنبال یک راهحل دیپلماتیک در مورد برنامه هستهای ایران و برجام باشد.
تهران - ایرنا - «دومینیک راب» وزیر امور خارجه انگلیس با همتایان اروپایی خود از کشورهای فرانسه و آلمان امروز درباره اوضاع خاورمیانه و به ویژه ایران گفت وگو می کند.
تهران - ایرنا - فارن پالیسی در مطلبی با اشاره به اینکه اقدامات ایران در رفع محدودیتهای برجامی نتیجه مستقیم تصمیمات یکجانبه دولت ترامپ است، نوشت: تاکید ایران بر ادامه همکاری با آژانس بینالمللی انرژی اتمی و افزایش ندادن سطح غنیسازی در گام پنجم به معنای مرگ برجام نیست.
معاون سیاسی وزیر خارجه کشورمان با اشاره به گام پنجم ایران، گفت: این بدان معنا نیست که ما از برجام خارج شدهایم بلکه به یک تعادل معقول در توافق هسته ای رسیدهایم.
وزیر امور خارجه عمان گفت: تأسیس دولت فلسطین یک ضرورت استراتژیک و راهبردی است و اگر به این مسئله توجهی نشود، مشکلات و نگرانی های ما از تروریسم پایان نخواهد یافت.