توصیههایی برای نمازگزاران نماز جمعه در مصلی
رئیس ستاد اقامه نماز جمعه تهران گفت: وسایل نقلیه عمومی که طبق روال هر هفته نمازگزاران را از میادین اصلی شهر و مساجد به مصلی تهران منتقل می کردند، فردا یک ساعت زودتر آغاز به کار خواهند کرد.
به گزارش مشرق، محمد باقر پیش نمازی، رئیس ستاد اقامه نماز جمعه تهران با اشاره به اقامه نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته تهران به امامت حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی، گفت: وسایل نقلیه عمومی که طبق روال هر هفته نمازگزاران را از میادین اصلی شهر و مساجد به مصلی تهران منتقل می کردند، فردا یک ساعت زودتر نسبت به هر هفته آغاز به کار خواهند کرد.
*س_بیشتر بخوانید:_س* *س_مقایسه آیتالله خامنهای از نماز جمعه قبل و بعد از انقلاب_س* *س_در اولین نمازجمعه رهبر انقلاب در تهران چه گذشت + تصاویر_س*وی در ادامه از نمازگزارانی که بعد از 10 صبح می خواهند وارد مصلی شوند خواست به دلیل احتمال تکمیل ظرفیت شبستان مصلی خواست زیرانداز و مهر به همراه داشته باشند.
منبع: فارس