سه‌شنبه 10 شهریور 1405

توقیف 3 کشتی صیادی ترال و کشف بیش از 40 تن ماهی در خلیج فارس

وب‌گاه عصر ایران مشاهده در مرجع
توقیف 3 کشتی صیادی ترال و کشف بیش از 40 تن ماهی در خلیج فارس

فرمانده مرزبانی استان هرمزگان از توقیف 3 فروند شناور صیادی متخلف دارای تور صیادی غیرمجاز ترال و کشف بیش از 40 تن انواع ماهی توسط مزبانان دریایی این استان خبر داد.

به گزارش ایلنا، سرهنگ "حسین دهکی" در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی اعلام نارضایتی صیادان و مرزنشینان استان از صید بی رویه و استفاده از تورهای کف کش ترال توسط صیادان متخلف در آب های این استان، این فرماندهی با انجام اقدامات اطلاعاتی فعالیت سودجویان را مورد رصد قرار داد.

وی افزود: در این راستا مرزبانان شهرستان جاسک و میناب در دو عملیات جداگانه، حین گشت زنی و کنترل حوزه استحفاظی، موفق شدند 2 فروند کشتی و یک فروند موتورلنج متخلف را توقیف کنند.

فرمانده مرزبانی استان هرمزگان تصریح کرد: در بازرسی مرزبانان از شناورهای صیادی، مشخص شد این شناورها دارای تور صیادی غیرمجاز ترال و مقدار40 تن و 500 کیلوگرم انواع ماهی هستند.

سرهنگ دهکی در خاتمه با اشاره به دستگیری 53 متهم در این عملیات، گفت: در این رابطه پرونده ای تشکیل و متهمان برای سیر مراحل قانونی پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع ذی صلاح شدند.

لینک کوتاه: asriran.com/0033fH